English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MINISTRAT PAS MBLEDHJES SE QEVERISE - Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku, duke folur per mediat ne hyrje te Kryeministrise pas nje mbledhjeje te qeverise, ku secili nga ministrat folen lidhur me vendimet e miratuara.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Maj 2022


Ministri i Brendshem, Bledar Cuci, duke dale nga Kryeministria pas nje mbledhjeje te qeverise.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Maj 2022


Ministri i Brendshem, Bledar Cuci, duke dale nga Kryeministria pas nje mbledhjeje te qeverise.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Maj 2022


Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku, dhe ministret Edona Bilali, Elva Margariti dhe Evis Kushi duke dale nga Kryeministria pas nje mbledhjeje te qeverise.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Maj 2022


Ministrja e Shtetit per Mbrojtjen e Sipermarrjes, Edon Bilali duke folur per mediat ne hyrje te Kryeministrise pas nje mbledhjeje te qeverise, ku secili nga ministrat folen lidhur me vendimet e miratuara.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Maj 2022


Ministrja e Shtetit per Mbrojtjen e Sipermarrjes, Edon Bilali duke folur per mediat ne hyrje te Kryeministrise pas nje mbledhjeje te qeverise, ku secili nga ministrat folen lidhur me vendimet e miratuara.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Maj 2022


Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku, duke folur per mediat ne hyrje te Kryeministrise pas nje mbledhjeje te qeverise, ku secili nga ministrat folen lidhur me vendimet e miratuara.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Maj 2022


Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku, duke folur per mediat ne hyrje te Kryeministrise pas nje mbledhjeje te qeverise, ku secili nga ministrat folen lidhur me vendimet e miratuara.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Maj 2022


Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku, duke folur per mediat ne hyrje te Kryeministrise pas nje mbledhjeje te qeverise, ku secili nga ministrat folen lidhur me vendimet e miratuara.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Maj 2022


Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku, duke folur per mediat ne hyrje te Kryeministrise pas nje mbledhjeje te qeverise, ku secili nga ministrat folen lidhur me vendimet e miratuara.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Maj 2022


Ministrja e Kultures, Elva Margariti, duke folur per mediat ne hyrje te Kryeministrise pas nje mbledhjeje te qeverise, ku secili nga ministrat folen lidhur me vendimet e miratuara.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Maj 2022


Ministrja e Kultures, Elva Margariti, duke folur per mediat ne hyrje te Kryeministrise pas nje mbledhjeje te qeverise, ku secili nga ministrat folen lidhur me vendimet e miratuara.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Maj 2022


Ministrja e Arsimit dhe Sporteve, Evis Kushi, duke folur per mediat ne hyrje te Kryeministrise pas nje mbledhjeje te qeverise, ku secili nga ministrat folen lidhur me vendimet e miratuara.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Maj 2022


Ministrja e Arsimit dhe Sporteve, Evis Kushi, duke folur per mediat ne hyrje te Kryeministrise pas nje mbledhjeje te qeverise, ku secili nga ministrat folen lidhur me vendimet e miratuara.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Maj 2022


Ministrja e Arsimit dhe Sporteve, Evis Kushi, duke folur per mediat ne hyrje te Kryeministrise pas nje mbledhjeje te qeverise, ku secili nga ministrat folen lidhur me vendimet e miratuara.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Maj 2022

Showing page 1 of 1. Records 1 to 15 of 15