English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RIVLERESIMI I RULIT NE KPK - Gjyqtari e Gjykates se Rrethit Gjyqesor te Tiranes, Emiljano Ruli, duke dale nga nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur seancen degjimore me te. Ruli po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 13 Maj 2022


Gjyqtari e Gjykates se Rrethit Gjyqesor te Tiranes, Emiljano Ruli, duke dale nga nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur seancen degjimore me te. Ruli po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 13 Maj 2022


Gjyqtari e Gjykates se Rrethit Gjyqesor te Tiranes, Emiljano Ruli, duke dale nga nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur seancen degjimore me te. Ruli po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 13 Maj 2022


Gjyqtari e Gjykates se Rrethit Gjyqesor te Tiranes, Emiljano Ruli, duke dale nga nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur seancen degjimore me te. Ruli po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 13 Maj 2022

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4