English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


SHTYHET GJYQI NDAJ VOKSHIT - Deputetja e PD, Albana Vokshi dhe jurist i Pd, Ledio Nuraj duke dale nga gjykata e Tiranes per seancen kunder ministres se Arsimit dhe Sporteve Evis Kushi. Vokshi beri te ditur per mediat se gjyqi nuk eshte zhvilluar dot per shkak te ngarkeses se madhe qe kishte gjykata pas greves se avokateve.
Kategori: PD
E Merkure, 27 Korrik 2022


Deputetja e PD, Albana Vokshi dhe jurist i Pd, Ledio Nuraj duke dale nga gjykata e Tiranes per seancen kunder ministres se Arsimit dhe Sporteve Evis Kushi. Vokshi beri te ditur per mediat se gjyqi nuk eshte zhvilluar dot per shkak te ngarkeses se madhe qe kishte gjykata pas greves se avokateve.
Kategori: PD
E Merkure, 27 Korrik 2022


Deputetja e PD, Albana Vokshi dhe jurist i Pd, Ledio Nuraj duke folur per mediat pas daljes nga gjykata e Tiranes per seancen kunder ministres se Arsimit dhe Sporteve Evis Kushi. Vokshi beri te ditur per mediat se gjyqi nuk eshte zhvilluar dot per shkak te ngarkeses se madhe qe kishte gjykata pas greves se avokateve.
Kategori: PD
E Merkure, 27 Korrik 2022


Deputetja e PD, Albana Vokshi dhe jurist i Pd, Ledio Nuraj duke folur per mediat pas daljes nga gjykata e Tiranes per seancen kunder ministres se Arsimit dhe Sporteve Evis Kushi. Vokshi beri te ditur per mediat se gjyqi nuk eshte zhvilluar dot per shkak te ngarkeses se madhe qe kishte gjykata pas greves se avokateve.
Kategori: PD
E Merkure, 27 Korrik 2022


Deputetja e PD, Albana Vokshi dhe jurist i Pd, Ledio Nuraj duke folur per mediat pas daljes nga gjykata e Tiranes per seancen kunder ministres se Arsimit dhe Sporteve Evis Kushi. Vokshi beri te ditur per mediat se gjyqi nuk eshte zhvilluar dot per shkak te ngarkeses se madhe qe kishte gjykata pas greves se avokateve.
Kategori: PD
E Merkure, 27 Korrik 2022

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5