English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MARREVESHJE KUNDER KRIMIT MIDIS SPANJES DHE SHQIPERISE - Ambasadori i Spanjes ne Tirane, Alvaro Neredo Zalba dhe Ministri i Brendshem shqiptar, Bledar Cuci, ne prezencen e kryeministrit shqiptar Edi Rama dhe atij spanjoll, Pedro Sanchez, duke pozuar pas firmosjes se nje marreveshjeje per krijimin e nje grupi te perbashket hetimi ne fushen e luftes kunder krimit te organizuar nderkombetar.
Kategori: Qeveri
E Hene, 01 Gusht 2022


MARREVESHJE KUNDER KRIMIT MIDIS SPANJES DHE SHQIPERISE - Ambasadori i Spanjes ne Tirane, Alvaro Neredo Zalba dhe Ministri i Brendshem shqiptar, Bledar Cuci, ne prezencen e kryeministrit shqiptar Edi Rama dhe atij spanjoll, Pedro Sanchez, duke pozuar pas firmosjes se nje marreveshjeje per krijimin e nje grupi te perbashket hetimi ne fushen e luftes kunder krimit te organizuar nderkombetar.
Kategori: Qeveri
E Hene, 01 Gusht 2022


Ambasadori i Spanjes ne Tirane, Alvaro Neredo Zalba dhe Ministri i Brendshem shqiptar, Bledar Cuci, ne prezencen e kryeministrit shqiptar Edi Rama dhe atij spanjoll, Pedro Sanchez, duke pozuar pas firmosjes se nje marreveshjeje per krijimin e nje grupi te perbashket hetimi ne fushen e luftes kunder krimit te organizuar nderkombetar.
Kategori: Qeveri
E Hene, 01 Gusht 2022


Ambasadori i Spanjes ne Tirane, Alvaro Neredo Zalba dhe Ministri i Brendshem shqiptar, Bledar Cuci, ne prezencen e kryeministrit shqiptar Edi Rama dhe atij spanjoll, Pedro Sanchez, duke firmosur nje marreveshjeje per krijimin e nje grupi te perbashket hetimi ne fushen e luftes kunder krimit te organizuar nderkombetar.
Kategori: Qeveri
E Hene, 01 Gusht 2022


Ambasadori i Spanjes ne Tirane, Alvaro Neredo Zalba dhe Ministri i Brendshem shqiptar, Bledar Cuci, ne prezencen e kryeministrit shqiptar Edi Rama dhe atij spanjoll, Pedro Sanchez, duke firmosur nje marreveshjeje per krijimin e nje grupi te perbashket hetimi ne fushen e luftes kunder krimit te organizuar nderkombetar.
Kategori: Qeveri
E Hene, 01 Gusht 2022


Ambasadori i Spanjes ne Tirane, Alvaro Neredo Zalba dhe Ministri i Brendshem shqiptar, Bledar Cuci, ne prezencen e kryeministrit shqiptar Edi Rama dhe atij spanjoll, Pedro Sanchez, duke firmosur nje marreveshjeje per krijimin e nje grupi te perbashket hetimi ne fushen e luftes kunder krimit te organizuar nderkombetar.
Kategori: Qeveri
E Hene, 01 Gusht 2022


Ambasadori i Spanjes ne Tirane, Alvaro Neredo Zalba dhe Ministri i Brendshem shqiptar, Bledar Cuci, ne prezencen e kryeministrit shqiptar Edi Rama dhe atij spanjoll, Pedro Sanchez, duke firmosur nje marreveshjeje per krijimin e nje grupi te perbashket hetimi ne fushen e luftes kunder krimit te organizuar nderkombetar.
Kategori: Qeveri
E Hene, 01 Gusht 2022

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7