English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


HAPET GARA PER AKSIN MILOT FIER - Kryeministri Edi Rama, duke folur gjate hapjes se gares per aksin Milot-Fier, pjese e korridorit Adriatiko-Jonian, qe fillon ne Itali dhe mbyllet ne Greqi. Kjo do të jete autostrada e pare ne Shqiperi qe do te kete shpejtesi maksimale qe arrin deri ne 130 km/h.
Kategori: Qeveri
E Marte, 02 Gusht 2022


Zv/kryeministrja dhe njeherazi Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku, duke folur gjate hapjes se gares per aksin Milot-Fier, pjese e korridorit Adriatiko-Jonian, qe fillon ne Itali dhe mbyllet ne Greqi. Kjo do të jete autostrada e pare ne Shqiperi qe do te kete shpejtesi maksimale qe arrin deri ne 130 km/h.
Kategori: Qeveri
E Marte, 02 Gusht 2022


Zv/kryeministrja dhe njeherazi Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku, duke folur gjate hapjes se gares per aksin Milot-Fier, pjese e korridorit Adriatiko-Jonian, qe fillon ne Itali dhe mbyllet ne Greqi. Kjo do të jete autostrada e pare ne Shqiperi qe do te kete shpejtesi maksimale qe arrin deri ne 130 km/h.
Kategori: Qeveri
E Marte, 02 Gusht 2022


Kryeministri Edi Rama, duke folur gjate hapjes se gares per aksin Milot-Fier, pjese e korridorit Adriatiko-Jonian, qe fillon ne Itali dhe mbyllet ne Greqi. Kjo do të jete autostrada e pare ne Shqiperi qe do te kete shpejtesi maksimale qe arrin deri ne 130 km/h.
Kategori: Qeveri
E Marte, 02 Gusht 2022


Kryeministri Edi Rama, duke folur gjate hapjes se gares per aksin Milot-Fier, pjese e korridorit Adriatiko-Jonian, qe fillon ne Itali dhe mbyllet ne Greqi. Kjo do të jete autostrada e pare ne Shqiperi qe do te kete shpejtesi maksimale qe arrin deri ne 130 km/h.
Kategori: Qeveri
E Marte, 02 Gusht 2022

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5