English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KONFERENCE E BILALIT DHE EKONOMIT - Ministrja e Shtetit per Standardet dhe Sherbimet, Milva Ekonomi dhe Ministrja e Shtetit per Mbrojtjen e Sipermarrjes Edona Bilali duke folur gjate nje konference per shtyp, ku kane kane prezantuar rezultatet e punes per vitin 2022 si dhe objektivat per vitin 2023.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 19 Janar 2023


Ministrja e Shtetit per Standardet dhe Sherbimet, Milva Ekonomi duke folur gjate nje konference per shtyp me Ministren e Shtetit per Mbrojtjen e Sipermarrjes Edona Bilali, ku kane kane prezantuar rezultatet e punes per vitin 2022 si dhe objektivat per vitin 2023.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 19 Janar 2023


Ministrja e Shtetit per Mbrojtjen e Sipermarrjes Edona Bilali duke folur gjate nje konference per shtyp me Ministren e Shtetit per Standardet dhe Sherbimet, Milva Ekonomi, ku kane kane prezantuar rezultatet e punes per vitin 2022 si dhe objektivat per vitin 2023.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 19 Janar 2023


Ministrja e Shtetit per Mbrojtjen e Sipermarrjes Edona Bilali duke folur gjate nje konference per shtyp me Ministren e Shtetit per Standardet dhe Sherbimet, Milva Ekonomi, ku kane kane prezantuar rezultatet e punes per vitin 2022 si dhe objektivat per vitin 2023.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 19 Janar 2023


Ministrja e Shtetit per Standardet dhe Sherbimet, Milva Ekonomi dhe Ministrja e Shtetit per Mbrojtjen e Sipermarrjes Edona Bilali duke folur gjate nje konference per shtyp, ku kane kane prezantuar rezultatet e punes per vitin 2022 si dhe objektivat per vitin 2023.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 19 Janar 2023


Ministrja e Shtetit per Standardet dhe Sherbimet, Milva Ekonomi dhe Ministrja e Shtetit per Mbrojtjen e Sipermarrjes Edona Bilali duke folur gjate nje konference per shtyp, ku kane kane prezantuar rezultatet e punes per vitin 2022 si dhe objektivat per vitin 2023.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 19 Janar 2023


Ministrja e Shtetit per Standardet dhe Sherbimet, Milva Ekonomi duke folur gjate nje konference per shtyp me Ministren e Shtetit per Mbrojtjen e Sipermarrjes Edona Bilali, ku kane kane prezantuar rezultatet e punes per vitin 2022 si dhe objektivat per vitin 2023.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 19 Janar 2023


Ministrja e Shtetit per Standardet dhe Sherbimet, Milva Ekonomi dhe Ministrja e Shtetit per Mbrojtjen e Sipermarrjes Edona Bilali duke folur gjate nje konference per shtyp, ku kane kane prezantuar rezultatet e punes per vitin 2022 si dhe objektivat per vitin 2023.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 19 Janar 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 8 of 8