English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


HOMAZHE PER 21 JANARIN - Karafila te vendosur ne vendin e vrasjes gjate homazheve te organizuar nga qeveria ne Bulevardin Deshmoret e Kombit, ne nderim te kater viktimave qe humben jeten 10 vjet me pare ne demonstraten e dhunshme te 21 janarit 2011.
Kategori: Te Ndryshme
E Shtune, 21 Janar 2023


Karafila te vendosur ne vendin e vrasjes gjate homazheve te organizuar nga qeveria ne Bulevardin Deshmoret e Kombit, ne nderim te kater viktimave qe humben jeten 10 vjet me pare ne demonstraten e dhunshme te 21 janarit 2011.
Kategori: Te Ndryshme
E Shtune, 21 Janar 2023


Kryeministri Edi Rama dhe familjare te viktimave vendosin karafila ne vendin e vrasjes gjate homazheve te organizuar nga qeveria ne Bulevardin Deshmoret e Kombit, ne nderim te kater viktimave qe humben jeten 10 vjet me pare ne demonstraten e dhunshme te 21 janarit 2011.
Kategori: Te Ndryshme
E Shtune, 21 Janar 2023


Kryeministri Edi Rama dhe familjare te viktimave vendosin karafila ne vendin e vrasjes gjate homazheve te organizuar nga qeveria ne Bulevardin Deshmoret e Kombit, ne nderim te kater viktimave qe humben jeten 10 vjet me pare ne demonstraten e dhunshme te 21 janarit 2011.
Kategori: Te Ndryshme
E Shtune, 21 Janar 2023


Kryeministri Edi Rama dhe familjare te viktimave vendosin karafila ne vendin e vrasjes gjate homazheve te organizuar nga qeveria ne Bulevardin Deshmoret e Kombit, ne nderim te kater viktimave qe humben jeten 10 vjet me pare ne demonstraten e dhunshme te 21 janarit 2011.
Kategori: Te Ndryshme
E Shtune, 21 Janar 2023


Kryeministri Edi Rama dhe familjare te viktimave vendosin karafila ne vendin e vrasjes gjate homazheve te organizuar nga qeveria ne Bulevardin Deshmoret e Kombit, ne nderim te kater viktimave qe humben jeten 10 vjet me pare ne demonstraten e dhunshme te 21 janarit 2011.
Kategori: Te Ndryshme
E Shtune, 21 Janar 2023


Kryeministri Edi Rama dhe familjare te viktimave gjate homazheve te organizuar nga qeveria ne Bulevardin Deshmoret e Kombit, ne nderim te kater viktimave qe humben jeten 10 vjet me pare ne demonstraten e dhunshme te 21 janarit 2011.
Kategori: Te Ndryshme
E Shtune, 21 Janar 2023


Kryeministri Edi Rama dhe familjare te viktimave vendosin karafila ne vendin e vrasjes gjate homazheve te organizuar nga qeveria ne Bulevardin Deshmoret e Kombit, ne nderim te kater viktimave qe humben jeten 10 vjet me pare ne demonstraten e dhunshme te 21 janarit 2011.
Kategori: Te Ndryshme
E Shtune, 21 Janar 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 8 of 8