English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BERISHA FLET PER GAZETARET - Ish kryeministri Sali Berisha duke folur pas nje seance parlamentare. Deputetet votuan per projektligjin qe rrit pagat per poziten e presidentit, kryeministrit, ministrave, deputeteve dhe punonjesve te administrates publike. Deputetet e majte dhe te djathte i bashkuan votat dhe ligji mori 95 vota pro dhe vetem tre kunder. Berisha tha se eshte pro rritjes se rroges, por e konsideroi absurde qe rrogat e mjekeve, policeve, mesuesve te rritet me 1%, ndersa e depueteve dhe ministrave dyfishohet.
Kategori: PD
E Enjte, 25 Maj 2023


Ish kryeministri Sali Berisha duke folur pas nje seance parlamentare. Deputetet votuan per projektligjin qe rrit pagat per poziten e presidentit, kryeministrit, ministrave, deputeteve dhe punonjesve te administrates publike. Deputetet e majte dhe te djathte i bashkuan votat dhe ligji mori 95 vota pro dhe vetem tre kunder. Berisha tha se eshte pro rritjes se rroges, por e konsideroi absurde qe rrogat e mjekeve, policeve, mesuesve te rritet me 1%, ndersa e depueteve dhe ministrave dyfishohet.
Kategori: PD
E Enjte, 25 Maj 2023


Ish kryeministri Sali Berisha duke folur pas nje seance parlamentare. Deputetet votuan per projektligjin qe rrit pagat per poziten e presidentit, kryeministrit, ministrave, deputeteve dhe punonjesve te administrates publike. Deputetet e majte dhe te djathte i bashkuan votat dhe ligji mori 95 vota pro dhe vetem tre kunder. Berisha tha se eshte pro rritjes se rroges, por e konsideroi absurde qe rrogat e mjekeve, policeve, mesuesve te rritet me 1%, ndersa e depueteve dhe ministrave dyfishohet.
Kategori: PD
E Enjte, 25 Maj 2023


Ish kryeministri Sali Berisha duke folur pas nje seance parlamentare. Deputetet votuan per projektligjin qe rrit pagat per poziten e presidentit, kryeministrit, ministrave, deputeteve dhe punonjesve te administrates publike. Deputetet e majte dhe te djathte i bashkuan votat dhe ligji mori 95 vota pro dhe vetem tre kunder. Berisha tha se eshte pro rritjes se rroges, por e konsideroi absurde qe rrogat e mjekeve, policeve, mesuesve te rritet me 1%, ndersa e depueteve dhe ministrave dyfishohet.
Kategori: PD
E Enjte, 25 Maj 2023


Ish kryeministri Sali Berisha duke folur pas nje seance parlamentare. Deputetet votuan per projektligjin qe rrit pagat per poziten e presidentit, kryeministrit, ministrave, deputeteve dhe punonjesve te administrates publike. Deputetet e majte dhe te djathte i bashkuan votat dhe ligji mori 95 vota pro dhe vetem tre kunder. Berisha tha se eshte pro rritjes se rroges, por e konsideroi absurde qe rrogat e mjekeve, policeve, mesuesve te rritet me 1%, ndersa e depueteve dhe ministrave dyfishohet.
Kategori: PD
E Enjte, 25 Maj 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5