English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


HOMAZHET NE 25 VJETORIN E VDEKJES SE AZEM HAJDARIT - Ish kryeministri Sali Berisha duke vendosur lule te memoriali i Azem Hajdarit gjate nje ceremonie me rastin e 25-vjetorit te vrasjes se liderit te levizjes Studentore te Dhjetorit 1990.
Kategori: PD
E Marte, 12 Shtator 2023


Homazhet te memoriali i Azemt Hajdarit gjate nje ceremonie me rastin e 25-vjetorit te vrasjes se liderit te levizjes Studentore te Dhjetorit 1990.
Kategori: PD
E Marte, 12 Shtator 2023


Rudina Hajdari dhe Fatmira Hajdari gjate homazheve te memoriali i Azem Hajdarit gjate nje ceremonie me rastin e 25-vjetorit te vrasjes se liderit te levizjes Studentore te Dhjetorit 1990.
Kategori: PD
E Marte, 12 Shtator 2023


Ish kryeministri Sali Berisha dhe Fatmira Hajdari gjate homazheve te memoriali i Azem Hajdarit gjate nje ceremonie me rastin e 25-vjetorit te vrasjes se liderit te levizjes Studentore te Dhjetorit 1990.
Kategori: PD
E Marte, 12 Shtator 2023


Ish kryeministri Sali Berisha dhe Fatmira Hajdari gjate homazheve te memoriali i Azem Hajdarit gjate nje ceremonie me rastin e 25-vjetorit te vrasjes se liderit te levizjes Studentore te Dhjetorit 1990.
Kategori: PD
E Marte, 12 Shtator 2023


Ish kryeministri Sali Berisha duke vendosur lule te memoriali i Azem Hajdarit gjate nje ceremonie me rastin e 25-vjetorit te vrasjes se liderit te levizjes Studentore te Dhjetorit 1990.
Kategori: PD
E Marte, 12 Shtator 2023


Ish kryeministri Sali Berisha dhe Fatmira Hajdari gjate homazheve te memoriali i Azem Hajdarit gjate nje ceremonie me rastin e 25-vjetorit te vrasjes se liderit te levizjes Studentore te Dhjetorit 1990.
Kategori: PD
E Marte, 12 Shtator 2023


Fatmira Hajdari gjate homazheve te memoriali i Azem Hajdarit gjate nje ceremonie me rastin e 25-vjetorit te vrasjes se liderit te levizjes Studentore te Dhjetorit 1990.
Kategori: PD
E Marte, 12 Shtator 2023


Ish kryeministri Sali Berisha dhe Fatmira Hajdari gjate homazheve te memoriali i Azem Hajdarit gjate nje ceremonie me rastin e 25-vjetorit te vrasjes se liderit te levizjes Studentore te Dhjetorit 1990.
Kategori: PD
E Marte, 12 Shtator 2023


Ish kryeministri Sali Berisha dhe Fatmira Hajdari gjate homazheve te memoriali i Azem Hajdarit gjate nje ceremonie me rastin e 25-vjetorit te vrasjes se liderit te levizjes Studentore te Dhjetorit 1990.
Kategori: PD
E Marte, 12 Shtator 2023


Ervin Salianji dhe Isuf Celaj gjate homazheve te memoriali i Azem Hajdarit gjate nje ceremonie me rastin e 25-vjetorit te vrasjes se liderit te levizjes Studentore te Dhjetorit 1990.
Kategori: PD
E Marte, 12 Shtator 2023


Rudina Hajdari gjate homazheve te memoriali i Azem Hajdarit gjate nje ceremonie me rastin e 25-vjetorit te vrasjes se liderit te levizjes Studentore te Dhjetorit 1990.
Kategori: PD
E Marte, 12 Shtator 2023


Rudina Hajdari gjate homazheve te memoriali i Azem Hajdarit gjate nje ceremonie me rastin e 25-vjetorit te vrasjes se liderit te levizjes Studentore te Dhjetorit 1990.
Kategori: PD
E Marte, 12 Shtator 2023


Rudina Hajdari gjate homazheve te memoriali i Azem Hajdarit gjate nje ceremonie me rastin e 25-vjetorit te vrasjes se liderit te levizjes Studentore te Dhjetorit 1990.
Kategori: PD
E Marte, 12 Shtator 2023


Kiri Hajdari gjate homazheve te memoriali i Azem Hajdarit gjate nje ceremonie me rastin e 25-vjetorit te vrasjes se liderit te levizjes Studentore te Dhjetorit 1990.
Kategori: PD
E Marte, 12 Shtator 2023


Azem Hajdari gjate homazheve te memoriali i te atit gjate nje ceremonie me rastin e 25-vjetorit te vrasjes se liderit te levizjes Studentore te Dhjetorit 1990.
Kategori: PD
E Marte, 12 Shtator 2023


Ish Kryeministri Sali Berisha, Fatmira Hajdari dhe deputetet Edi Paloka, Oerd Bylykbashi dhe Ervin Salinaji gjate homazheve te memoriali i Azemt Hajdarit gjate nje ceremonie me rastin e 25-vjetorit te vrasjes se liderit te levizjes Studentore te Dhjetorit 1990.
Kategori: PD
E Marte, 12 Shtator 2023


Ish Kryeministri Sali Berisha, Fatmira Hajdari dhe deputetet Edi Paloka, Oerd Bylykbashi dhe Ervin Salinaji gjate homazheve te memoriali i Azemt Hajdarit gjate nje ceremonie me rastin e 25-vjetorit te vrasjes se liderit te levizjes Studentore te Dhjetorit 1990.
Kategori: PD
E Marte, 12 Shtator 2023


Ish Kryeministri Sali Berisha, Fatmira Hajdari dhe deputetet Edi Paloka, Oerd Bylykbashi dhe Ervin Salinaji gjate homazheve te memoriali i Azemt Hajdarit gjate nje ceremonie me rastin e 25-vjetorit te vrasjes se liderit te levizjes Studentore te Dhjetorit 1990.
Kategori: PD
E Marte, 12 Shtator 2023


Ish Kryeministri Sali Berisha, Fatmira Hajdari dhe deputetet Edi Paloka, Oerd Bylykbashi dhe Ervin Salinaji gjate homazheve te memoriali i Azemt Hajdarit gjate nje ceremonie me rastin e 25-vjetorit te vrasjes se liderit te levizjes Studentore te Dhjetorit 1990.
Kategori: PD
E Marte, 12 Shtator 2023


Ish Kryeministri Sali Berisha duke folur per gazetaret gjate homazheve te memoriali i Azemt Hajdarit gjate nje ceremonie me rastin e 25-vjetorit te vrasjes se liderit te levizjes Studentore te Dhjetorit 1990.
Kategori: PD
E Marte, 12 Shtator 2023


Ish Kryeministri Sali Berisha duke folur per gazetaret gjate homazheve te memoriali i Azemt Hajdarit gjate nje ceremonie me rastin e 25-vjetorit te vrasjes se liderit te levizjes Studentore te Dhjetorit 1990.
Kategori: PD
E Marte, 12 Shtator 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 22 of 22