English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


ALBANA KOCIU BEHET MINISTRJA E SHENDETESISE - Zv/kryeministrja dhe Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku, ish ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale Ogerta Manastirliu dhe ministrja e re, Albana Kociu gjate nje konference per shtyp ku u njoftua kalimi i detyres. Para ketij pozicioni, Kociu ishte drejtoresha e drejtorise se administrates publike.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 13 Shtator 2023


Zv/kryeministrja dhe Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku, ish ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale Ogerta Manastirliu dhe ministrja e re, Albana Kociu gjate nje konference per shtyp ku u njoftua kalimi i detyres. Para ketij pozicioni, Kociu ishte drejtoresha e drejtorise se administrates publike.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 13 Shtator 2023


Zv/kryeministrja dhe Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku, ish ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale Ogerta Manastirliu dhe ministrja e re, Albana Kociu gjate nje konference per shtyp ku u njoftua kalimi i detyres. Para ketij pozicioni, Kociu ishte drejtoresha e drejtorise se administrates publike.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 13 Shtator 2023


Zv/kryeministrja dhe Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku, ish ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale Ogerta Manastirliu dhe ministrja e re, Albana Kociu gjate nje konference per shtyp ku u njoftua kalimi i detyres. Para ketij pozicioni, Kociu ishte drejtoresha e drejtorise se administrates publike.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 13 Shtator 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4