English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KONFERENCE E BALLES DHE METES - Ministri i Brendshem, Taulant Balla, Ministri i Financave dhe Ekonomise, Ervin Mete dhe Drejtori i Pergjithshem i Policise se Shtetit, Muhamet Rrumbullaku duke folur gjate nje konference per shtyp ku u shpallen punonjesit e pare te Policise se Shtetit, qe përmbushin kriteret per te perfituar kredi me zero interes per banese. Programi qeveritar parashikon qe deri ne vitin 2025, te jene te pakten 900 familje perfituese te punonjesve te policise ne nevoje per strehim.
Kategori: Ekonomi
E Merkure, 06 Dhjetor 2023


Ministri i Brendshem, Taulant Balla dhe Ministri i Financave dhe Ekonomise, Ervin Mete gjate nje konference per shtyp ku u shpallen punonjesit e pare te Policise se Shtetit, qe përmbushin kriteret per te perfituar kredi me zero interes per banese. Programi qeveritar parashikon qe deri ne vitin 2025, te jene te pakten 900 familje perfituese te punonjesve te policise ne nevoje per strehim.
Kategori: Ekonomi
E Merkure, 06 Dhjetor 2023


Ministri i Brendshem, Taulant Balla, Ministri i Financave dhe Ekonomise, Ervin Mete dhe Drejtori i Pergjithshem i Policise se Shtetit, Muhamet Rrumbullaku duke folur gjate nje konference per shtyp ku u shpallen punonjesit e pare te Policise se Shtetit, qe përmbushin kriteret per te perfituar kredi me zero interes per banese. Programi qeveritar parashikon qe deri ne vitin 2025, te jene te pakten 900 familje perfituese te punonjesve te policise ne nevoje per strehim.
Kategori: Ekonomi
E Merkure, 06 Dhjetor 2023


Ministri i Brendshem, Taulant Balla, Ministri i Financave dhe Ekonomise, Ervin Mete dhe Drejtori i Pergjithshem i Policise se Shtetit, Muhamet Rrumbullaku duke folur gjate nje konference per shtyp ku u shpallen punonjesit e pare te Policise se Shtetit, qe përmbushin kriteret per te perfituar kredi me zero interes per banese. Programi qeveritar parashikon qe deri ne vitin 2025, te jene te pakten 900 familje perfituese te punonjesve te policise ne nevoje per strehim.
Kategori: Ekonomi
E Merkure, 06 Dhjetor 2023


Ministri i Brendshem, Taulant Balla dhe Ministri i Financave dhe Ekonomise, Ervin Mete gjate nje konference per shtyp ku u shpallen punonjesit e pare te Policise se Shtetit, qe përmbushin kriteret per te perfituar kredi me zero interes per banese. Programi qeveritar parashikon qe deri ne vitin 2025, te jene te pakten 900 familje perfituese te punonjesve te policise ne nevoje per strehim.
Kategori: Ekonomi
E Merkure, 06 Dhjetor 2023


Ministri i Brendshem, Taulant Balla, Ministri i Financave dhe Ekonomise, Ervin Mete dhe Drejtori i Pergjithshem i Policise se Shtetit, Muhamet Rrumbullaku duke folur gjate nje konference per shtyp ku u shpallen punonjesit e pare te Policise se Shtetit, qe përmbushin kriteret per te perfituar kredi me zero interes per banese. Programi qeveritar parashikon qe deri ne vitin 2025, te jene te pakten 900 familje perfituese te punonjesve te policise ne nevoje per strehim.
Kategori: Ekonomi
E Merkure, 06 Dhjetor 2023


Zv/ministri i brendshem, Besfort Lamallari dhe oficere policie gjate nje konference per shtyp te ministrit Balla dhe Mete, ku u shpallen punonjesit e pare te Policise se Shtetit, qe përmbushin kriteret per te perfituar kredi me zero interes per banese. Programi qeveritar parashikon qe deri ne vitin 2025, te jene te pakten 900 familje perfituese te punonjesve te policise ne nevoje per strehim.
Kategori: Ekonomi
E Merkure, 06 Dhjetor 2023


Ministri i Brendshem, Taulant Balla, Ministri i Financave dhe Ekonomise, Ervin Mete dhe Drejtori i Pergjithshem i Policise se Shtetit, Muhamet Rrumbullaku duke folur gjate nje konference per shtyp ku u shpallen punonjesit e pare te Policise se Shtetit, qe përmbushin kriteret per te perfituar kredi me zero interes per banese. Programi qeveritar parashikon qe deri ne vitin 2025, te jene te pakten 900 familje perfituese te punonjesve te policise ne nevoje per strehim.
Kategori: Ekonomi
E Merkure, 06 Dhjetor 2023


Ministri i Brendshem, Taulant Balla, Ministri i Financave dhe Ekonomise, Ervin Mete dhe Drejtori i Pergjithshem i Policise se Shtetit, Muhamet Rrumbullaku duke folur gjate nje konference per shtyp ku u shpallen punonjesit e pare te Policise se Shtetit, qe përmbushin kriteret per te perfituar kredi me zero interes per banese. Programi qeveritar parashikon qe deri ne vitin 2025, te jene te pakten 900 familje perfituese te punonjesve te policise ne nevoje per strehim.
Kategori: Ekonomi
E Merkure, 06 Dhjetor 2023


Ministri i Brendshem, Taulant Balla, Ministri i Financave dhe Ekonomise, Ervin Mete dhe Drejtori i Pergjithshem i Policise se Shtetit, Muhamet Rrumbullaku duke folur gjate nje konference per shtyp ku u shpallen punonjesit e pare te Policise se Shtetit, qe përmbushin kriteret per te perfituar kredi me zero interes per banese. Programi qeveritar parashikon qe deri ne vitin 2025, te jene te pakten 900 familje perfituese te punonjesve te policise ne nevoje per strehim.
Kategori: Ekonomi
E Merkure, 06 Dhjetor 2023


Ministri i Brendshem, Taulant Balla dhe Ministri i Financave dhe Ekonomise, Ervin Mete gjate nje konference per shtyp ku u shpallen punonjesit e pare te Policise se Shtetit, qe përmbushin kriteret per te perfituar kredi me zero interes per banese. Programi qeveritar parashikon qe deri ne vitin 2025, te jene te pakten 900 familje perfituese te punonjesve te policise ne nevoje per strehim.
Kategori: Ekonomi
E Merkure, 06 Dhjetor 2023


Ministri i Brendshem, Taulant Balla, Ministri i Financave dhe Ekonomise, Ervin Mete dhe Drejtori i Pergjithshem i Policise se Shtetit, Muhamet Rrumbullaku duke folur gjate nje konference per shtyp ku u shpallen punonjesit e pare te Policise se Shtetit, qe përmbushin kriteret per te perfituar kredi me zero interes per banese. Programi qeveritar parashikon qe deri ne vitin 2025, te jene te pakten 900 familje perfituese te punonjesve te policise ne nevoje per strehim.
Kategori: Ekonomi
E Merkure, 06 Dhjetor 2023


Ministri i Brendshem, Taulant Balla dhe Ministri i Financave dhe Ekonomise, Ervin Mete gjate nje konference per shtyp ku u shpallen punonjesit e pare te Policise se Shtetit, qe përmbushin kriteret per te perfituar kredi me zero interes per banese. Programi qeveritar parashikon qe deri ne vitin 2025, te jene te pakten 900 familje perfituese te punonjesve te policise ne nevoje per strehim.
Kategori: Ekonomi
E Merkure, 06 Dhjetor 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 13 of 13