English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KESHILLTARET E BASHKISE PERPLASEN ME POLICINE - Keshilltari bashkiak, Tedi Blushi perplaset me policine, ndersa perpiqet te futet ne bashki per te mbajtur nje mbledhje urgjente me kryebashkiakun Veliaj, gjate nje proteste. Protesta eshte thirrur pas arrestimit me urdher te SPAK te disa ish-drejtoreve te kesaj bashkie, ndersa eshte kerkuar dhe doreheqja e kryetari, Erion Veliaj.
Kategori: Bashki
E Enjte, 11 Prill 2024


Keshilltaret bashkiake Ilir Alimehmeti dhe Tedi Blushi dhe Drejtori i Policise se Tiranes, Tonin Vocaj duke folur para bashkise se Tiranes, ndersa keshilltaret e opozites kane kerkuar mbledhje urgjente me kryetarin e bashkise Tirane, Erion Veliaj. Ne te njejten kohe eshte mbajtur nje proteste, e thirrur pas arrestimit me urdher te SPAK te disa ish-drejtoreve te kesaj bashkie, ndersa eshte kerkuar dhe doreheqja e kryetari, Erion Veliaj.
Kategori: Bashki
E Enjte, 11 Prill 2024


Keshilltaret bashkiake Ilir Alimehmeti dhe Tedi Blushi dhe Drejtori i Policise se Tiranes, Tonin Vocaj duke folur para bashkise se Tiranes, ndersa keshilltaret e opozites kane kerkuar mbledhje urgjente me kryetarin e bashkise Tirane, Erion Veliaj. Ne te njejten kohe eshte mbajtur nje proteste, e thirrur pas arrestimit me urdher te SPAK te disa ish-drejtoreve te kesaj bashkie, ndersa eshte kerkuar dhe doreheqja e kryetari, Erion Veliaj.
Kategori: Bashki
E Enjte, 11 Prill 2024


Keshilltaret bashkiake Ilir Alimehmeti dhe Tedi Blushi dhe Drejtori i Policise se Tiranes, Tonin Vocaj duke folur para bashkise se Tiranes, ndersa keshilltaret e opozites kane kerkuar mbledhje urgjente me kryetarin e bashkise Tirane, Erion Veliaj. Ne te njejten kohe eshte mbajtur nje proteste, e thirrur pas arrestimit me urdher te SPAK te disa ish-drejtoreve te kesaj bashkie, ndersa eshte kerkuar dhe doreheqja e kryetari, Erion Veliaj.
Kategori: Bashki
E Enjte, 11 Prill 2024


Keshilltari bashkiak Tedi Blushi flet per gazetaret ndersa nuk eshte lejuar se bashku me keshilltaret e tjere te opozites te futen ne bashkine e Tiranes. Protesta eshte thirrur pas arrestimit me urdher te SPAK te disa ish-drejtoreve te kesaj bashkie, ndersa eshte kerkuar dhe doreheqja e kryetari, Erion Veliaj.
Kategori: Bashki
E Enjte, 11 Prill 2024


Keshilltari bashkiak Ilir Alimehmeti flet per gazetaret ndersa nuk eshte lejuar se bashku me keshilltaret e tjere te opozites te futen ne bashkine e Tiranes. Protesta eshte thirrur pas arrestimit me urdher te SPAK te disa ish-drejtoreve te kesaj bashkie, ndersa eshte kerkuar dhe doreheqja e kryetari, Erion Veliaj.
Kategori: Bashki
E Enjte, 11 Prill 2024


Keshilltari bashkiak, Tedi Blushi perplaset me policine, ndersa perpiqet te futet ne bashki per te mbajtur nje mbledhje urgjente me kryebashkiakun Veliaj, gjate nje proteste. Protesta eshte thirrur pas arrestimit me urdher te SPAK te disa ish-drejtoreve te kesaj bashkie, ndersa eshte kerkuar dhe doreheqja e kryetari, Erion Veliaj.
Kategori: Bashki
E Enjte, 11 Prill 2024


Keshilltari bashkiak, Tedi Blushi perplaset me policine, ndersa perpiqet te futet ne bashki per te mbajtur nje mbledhje urgjente me kryebashkiakun Veliaj, gjate nje proteste. Protesta eshte thirrur pas arrestimit me urdher te SPAK te disa ish-drejtoreve te kesaj bashkie, ndersa eshte kerkuar dhe doreheqja e kryetari, Erion Veliaj.
Kategori: Bashki
E Enjte, 11 Prill 2024


Keshilltari bashkiak, Tedi Blushi perplaset me policine, ndersa perpiqet te futet ne bashki per te mbajtur nje mbledhje urgjente me kryebashkiakun Veliaj, gjate nje proteste. Protesta eshte thirrur pas arrestimit me urdher te SPAK te disa ish-drejtoreve te kesaj bashkie, ndersa eshte kerkuar dhe doreheqja e kryetari, Erion Veliaj.
Kategori: Bashki
E Enjte, 11 Prill 2024


Keshilltari bashkiak, Tedi Blushi perplaset me policine, ndersa perpiqet te futet ne bashki per te mbajtur nje mbledhje urgjente me kryebashkiakun Veliaj, gjate nje proteste. Protesta eshte thirrur pas arrestimit me urdher te SPAK te disa ish-drejtoreve te kesaj bashkie, ndersa eshte kerkuar dhe doreheqja e kryetari, Erion Veliaj.
Kategori: Bashki
E Enjte, 11 Prill 2024


Keshilltari bashkiak, Tedi Blushi perplaset me policine, ndersa perpiqet te futet ne bashki per te mbajtur nje mbledhje urgjente me kryebashkiakun Veliaj, gjate nje proteste. Protesta eshte thirrur pas arrestimit me urdher te SPAK te disa ish-drejtoreve te kesaj bashkie, ndersa eshte kerkuar dhe doreheqja e kryetari, Erion Veliaj.
Kategori: Bashki
E Enjte, 11 Prill 2024


Keshilltari bashkiak, Tedi Blushi perplaset me policine, ndersa perpiqet te futet ne bashki per te mbajtur nje mbledhje urgjente me kryebashkiakun Veliaj, gjate nje proteste. Protesta eshte thirrur pas arrestimit me urdher te SPAK te disa ish-drejtoreve te kesaj bashkie, ndersa eshte kerkuar dhe doreheqja e kryetari, Erion Veliaj.
Kategori: Bashki
E Enjte, 11 Prill 2024

Showing page 1 of 1. Records 1 to 12 of 12