English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


SHEHAJ PERZANTON PARTINE E TIJ TE RE - Deputeti Agron Shehaj duke folur gjate nje ceremonie te organizuar te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve, ku Shehaj prezantoi partine e tij te re, Mundesia, duke u shkuptur keshtu nga Partia Demokratike.
Kategori: Partite e vogla
E Shtune, 01 Qershor 2024


Deputeti Agron Shehaj dhe bashkeshortja e tij, Enida gjate nje ceremonie te organizuar te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve, ku Shehaj prezantoi partine e tij te re, Mundesia, duke u shkuptur keshtu nga Partia Demokratike.
Kategori: Partite e vogla
E Shtune, 01 Qershor 2024


Deputeti Agron Shehaj dhe bashkeshortja e tij, Enida gjate nje ceremonie te organizuar te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve, ku Shehaj prezantoi partine e tij te re, Mundesia, duke u shkuptur keshtu nga Partia Demokratike.
Kategori: Partite e vogla
E Shtune, 01 Qershor 2024


Deputeti Agron Shehaj dhe bashkeshortja e tij, Enida gjate nje ceremonie te organizuar te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve, ku Shehaj prezantoi partine e tij te re, Mundesia, duke u shkuptur keshtu nga Partia Demokratike.
Kategori: Partite e vogla
E Shtune, 01 Qershor 2024


Deputeti Agron Shehaj dhe bashkeshortja e tij, Enida gjate nje ceremonie te organizuar te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve, ku Shehaj prezantoi partine e tij te re, Mundesia, duke u shkuptur keshtu nga Partia Demokratike.
Kategori: Partite e vogla
E Shtune, 01 Qershor 2024


Deputeti Agron Shehaj duke folur gjate nje ceremonie te organizuar te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve, ku Shehaj prezantoi partine e tij te re, Mundesia, duke u shkuptur keshtu nga Partia Demokratike.
Kategori: Partite e vogla
E Shtune, 01 Qershor 2024


Deputeti Agron Shehaj duke folur gjate nje ceremonie te organizuar te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve, ku Shehaj prezantoi partine e tij te re, Mundesia, duke u shkuptur keshtu nga Partia Demokratike.
Kategori: Partite e vogla
E Shtune, 01 Qershor 2024


Deputeti Agron Shehaj duke folur gjate nje ceremonie te organizuar te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve, ku Shehaj prezantoi partine e tij te re, Mundesia, duke u shkuptur keshtu nga Partia Demokratike.
Kategori: Partite e vogla
E Shtune, 01 Qershor 2024


Deputeti Agron Shehaj duke folur gjate nje ceremonie te organizuar te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve, ku Shehaj prezantoi partine e tij te re, Mundesia, duke u shkuptur keshtu nga Partia Demokratike.
Kategori: Partite e vogla
E Shtune, 01 Qershor 2024


Deputeti Agron Shehaj duke folur gjate nje ceremonie te organizuar te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve, ku Shehaj prezantoi partine e tij te re, Mundesia, duke u shkuptur keshtu nga Partia Demokratike.
Kategori: Partite e vogla
E Shtune, 01 Qershor 2024


Deputeti Agron Shehaj duke folur gjate nje ceremonie te organizuar te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve, ku Shehaj prezantoi partine e tij te re, Mundesia, duke u shkuptur keshtu nga Partia Demokratike.
Kategori: Partite e vogla
E Shtune, 01 Qershor 2024


Deputeti Agron Shehaj duke folur gjate nje ceremonie te organizuar te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve, ku Shehaj prezantoi partine e tij te re, Mundesia, duke u shkuptur keshtu nga Partia Demokratike.
Kategori: Partite e vogla
E Shtune, 01 Qershor 2024


Deputeti Agron Shehaj duke folur gjate nje ceremonie te organizuar te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve, ku Shehaj prezantoi partine e tij te re, Mundesia, duke u shkuptur keshtu nga Partia Demokratike.
Kategori: Partite e vogla
E Shtune, 01 Qershor 2024


Erald Kapri duke folur gjate nje ceremonie te organizuar te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve, ku Shehaj prezantoi partine e tij te re, Mundesia, duke u shkuptur keshtu nga Partia Demokratike.
Kategori: Partite e vogla
E Shtune, 01 Qershor 2024


Erald Kapri duke folur gjate nje ceremonie te organizuar te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve, ku Shehaj prezantoi partine e tij te re, Mundesia, duke u shkuptur keshtu nga Partia Demokratike.
Kategori: Partite e vogla
E Shtune, 01 Qershor 2024


Erald Kapri duke folur gjate nje ceremonie te organizuar te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve, ku Shehaj prezantoi partine e tij te re, Mundesia, duke u shkuptur keshtu nga Partia Demokratike.
Kategori: Partite e vogla
E Shtune, 01 Qershor 2024


Uran Butka gjate nje ceremonie te organizuar te mbajtur ne ambientet e Pallatit te Kongreseve, ku Shehaj prezantoi partine e tij te re, Mundesia, duke u shkuptur keshtu nga Partia Demokratike.
Kategori: Partite e vogla
E Shtune, 01 Qershor 2024

Showing page 1 of 1. Records 1 to 17 of 17