English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KQZ I HEQ MANDATIN RAKIPIT DHE REHOVICES - Avokati Theodhori Sollaku qe perfaqeson deputetin Aqif Rakipi, gjate nje mbledhje te KQZ e cila vendosi nderperjen e mandatit te deputetit per Aqif Rakipin e PDIU dhe Gledion Rehovicen e LSI.
Kategori: KQZ
E Premte, 05 Janar 2018


Avokati Theodhori Sollaku qe perfaqeson deputetin Aqif Rakipi, gjate nje mbledhje te KQZ e cila vendosi nderperjen e mandatit te deputetit per Aqif Rakipin e PDIU dhe Gledion Rehovicen e LSI.
Kategori: KQZ
E Premte, 05 Janar 2018


Kryetari i KQZ, Klement Zguri dhe nenkryetari, Denar Biba, gjate nje mbledhje te KQZ e cila vendosi nderperjen e mandatit te deputetit per Aqif Rakipi n e PDIU dhe Gledion Rehovican te LSI.
Kategori: KQZ
E Premte, 05 Janar 2018


Avokati Theodhori Sollaku qe perfaqeson deputetin Aqif Rakipi, gjate nje mbledhje te KQZ e cila vendosi nderperjen e mandatit te deputetit per Aqif Rakipin e PDIU dhe Gledion Rehovicen e LSI.
Kategori: KQZ
E Premte, 05 Janar 2018


Kryetari i KQZ, Klement Zguri, nenkryetari, Denar Biba dhe anetaret Gezim Veleshnja, Edlira Jorgaqi, Bledar Skenderi, Vera Shtjefni, gjate nje mbledhje te KQZ e cila vendosi nderperjen e mandatit te deputetit per Aqif Rakipi n e PDIU dhe Gledion Rehovican te LSI.
Kategori: KQZ
E Premte, 05 Janar 2018


Avokati Theodhori Sollaku qe perfaqeson deputetin Aqif Rakipi, gjate nje mbledhje te KQZ e cila vendosi nderperjen e mandatit te deputetit per Aqif Rakipin e PDIU dhe Gledion Rehovicen e LSI.
Kategori: KQZ
E Premte, 05 Janar 2018


Avokati Theodhori Sollaku qe perfaqeson deputetin Aqif Rakipi, gjate nje mbledhje te KQZ e cila vendosi nderperjen e mandatit te deputetit per Aqif Rakipin e PDIU dhe Gledion Rehovicen e LSI.
Kategori: KQZ
E Premte, 05 Janar 2018


Avokatet, Theodhori Sollaku dhe Ardian Vishaj, gjate nje mbledhje te KQZ e cila vendosi nderperjen e mandatit te deputetit per klientet e tyre, Aqif Rakipi te PDIU dhe Gledion Rehovica te LSI.
Kategori: KQZ
E Premte, 05 Janar 2018


Avokati Ardian Vishaj, qe perfaqeson deputetin Gledion Rehovica, gjate nje mbledhje te KQZ e cila vendosi nderperjen e mandatit te deputetit per Aqif Rakipin e PDIU dhe Gledion Rehovicen e LSI.
Kategori: KQZ
E Premte, 05 Janar 2018


Avokatet, Theodhori Sollaku dhe Ardian Vishaj, gjate nje mbledhje te KQZ e cila vendosi nderperjen e mandatit te deputetit per klientet e tyre, Aqif Rakipi te PDIU dhe Gledion Rehovica te LSI.
Kategori: KQZ
E Premte, 05 Janar 2018


Avokati Ardian Vishaj qe perfaqeson deputetin Gledion Rehovica, gjate nje mbledhje te KQZ e cila vendosi nderperjen e mandatit te deputetit per Aqif Rakipin e PDIU dhe Gledion Rehovicen e LSI.
Kategori: KQZ
E Premte, 05 Janar 2018


Kryetari i KQZ, Klement Zguri, nenkryetari, Denar Biba dhe Edlira Jorgaqi, gjate nje mbledhje te KQZ e cila vendosi nderperjen e mandatit te deputetit per Aqif Rakipi n e PDIU dhe Gledion Rehovican te LSI.
Kategori: KQZ
E Premte, 05 Janar 2018


Kryetari i KQZ, Klement Zguri, nenkryetari, Denar Biba dhe anetaret Gezim Veleshnja, Edlira Jorgaqi, Bledar Skenderi, Vera Shtjefni, gjate nje mbledhje te KQZ e cila vendosi nderperjen e mandatit te deputetit per Aqif Rakipi n e PDIU dhe Gledion Rehovican te LSI.
Kategori: KQZ
E Premte, 05 Janar 2018


Kryetari i KQZ, Klement Zguri, nenkryetari, Denar Biba dhe anetaret Gezim Veleshnja, Edlira Jorgaqi, Bledar Skenderi, Vera Shtjefni, gjate nje mbledhje te KQZ e cila vendosi nderperjen e mandatit te deputetit per Aqif Rakipi n e PDIU dhe Gledion Rehovican te LSI.
Kategori: KQZ
E Premte, 05 Janar 2018


Kryetari i KQZ, Klement Zguri, gjate nje mbledhje te KQZ e cila vendosi nderperjen e mandatit te deputetit per Aqif Rakipi n e PDIU dhe Gledion Rehovican te LSI.
Kategori: KQZ
E Premte, 05 Janar 2018


Kryetari i KQZ, Klement Zguri, nenkryetari, Denar Biba dhe anetaret Gezim Veleshnja, Edlira Jorgaqi, Bledar Skenderi, Vera Shtjefni, gjate nje mbledhje te KQZ e cila vendosi nderperjen e mandatit te deputetit per Aqif Rakipi n e PDIU dhe Gledion Rehovican te LSI.
Kategori: KQZ
E Premte, 05 Janar 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 16 of 16