English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


SHPERTHIM NE NJE DYQAN CELULARESH - Forca policie dhe zjarrfikese, ne dyqanin e celulareve brenda te cilit ka ndodhur nje shperthim me lende eksplozive dhe per pasoje ka mbetur i plagosur pronari i dyqanit, Gentian Hoxha 34 vjec. Sipas policise ne servisin ne rrugen Qamil Guranjaku prane Institutit te Higjenes, dyshohet se Hoxha montonte mina me telekomande.
Kategori: Polici
E Hene, 12 Mars 2018


Forca policie dhe zjarrfikese, prane dyqanit te celulareve brenda te cilit ka ndodhur nje shperthim me lende eksplozive dhe per pasoje ka mbetur i plagosur pronari i dyqanit, Gentian Hoxha 34 vjec. Sipas policise ne servisin ne rrugen Qamil Guranjaku prane Institutit te Higjenes, dyshohet se Hoxha montonte mina me telekomande.
Kategori: Polici
E Hene, 12 Mars 2018


Forca policie dhe zjarrfikese, prane dyqanit te celulareve brenda te cilit ka ndodhur nje shperthim me lende eksplozive dhe per pasoje ka mbetur i plagosur pronari i dyqanit, Gentian Hoxha 34 vjec. Sipas policise ne servisin ne rrugen Qamil Guranjaku prane Institutit te Higjenes, dyshohet se Hoxha montonte mina me telekomande.
Kategori: Polici
E Hene, 12 Mars 2018


Forca policie dhe zjarrfikese, prane dyqanit te celulareve brenda te cilit ka ndodhur nje shperthim me lende eksplozive dhe per pasoje ka mbetur i plagosur pronari i dyqanit, Gentian Hoxha 34 vjec. Sipas policise ne servisin ne rrugen Qamil Guranjaku prane Institutit te Higjenes, dyshohet se Hoxha montonte mina me telekomande.
Kategori: Polici
E Hene, 12 Mars 2018


Drejtori i policise se Tiranes, Dhimitraq Ziu, forca policie dhe zjarrfikese, prane dyqanit te celulareve brenda te cilit ka ndodhur nje shperthim me lende eksplozive dhe per pasoje ka mbetur i plagosur pronari i dyqanit, Gentian Hoxha 34 vjec. Sipas policise ne servisin ne rrugen Qamil Guranjaku prane Institutit te Higjenes, dyshohet se Hoxha montonte mina me telekomande.
Kategori: Polici
E Hene, 12 Mars 2018


Forca policie dhe zjarrfikese, prane dyqanit te celulareve brenda te cilit ka ndodhur nje shperthim me lende eksplozive dhe per pasoje ka mbetur i plagosur pronari i dyqanit, Gentian Hoxha 34 vjec. Sipas policise ne servisin ne rrugen Qamil Guranjaku prane Institutit te Higjenes, dyshohet se Hoxha montonte mina me telekomande.
Kategori: Polici
E Hene, 12 Mars 2018


Forca policie dhe zjarrfikese, ne dyqanin e celulareve brenda te cilit ka ndodhur nje shperthim me lende eksplozive dhe per pasoje ka mbetur i plagosur pronari i dyqanit, Gentian Hoxha 34 vjec. Sipas policise ne servisin ne rrugen Qamil Guranjaku prane Institutit te Higjenes, dyshohet se Hoxha montonte mina me telekomande.
Kategori: Polici
E Hene, 12 Mars 2018


Forca policie dhe zjarrfikese, prane dyqanit te celulareve brenda te cilit ka ndodhur nje shperthim me lende eksplozive dhe per pasoje ka mbetur i plagosur pronari i dyqanit, Gentian Hoxha 34 vjec. Sipas policise ne servisin ne rrugen Qamil Guranjaku prane Institutit te Higjenes, dyshohet se Hoxha montonte mina me telekomande.
Kategori: Polici
E Hene, 12 Mars 2018


Drejtori i policise se Tiranes, Dhimitraq Ziu, forca policie dhe zjarrfikese, prane dyqanit te celulareve brenda te cilit ka ndodhur nje shperthim me lende eksplozive dhe per pasoje ka mbetur i plagosur pronari i dyqanit, Gentian Hoxha 34 vjec. Sipas policise ne servisin ne rrugen Qamil Guranjaku prane Institutit te Higjenes, dyshohet se Hoxha montonte mina me telekomande.
Kategori: Polici
E Hene, 12 Mars 2018


Forca policie dhe zjarrfikese, prane dyqanit te celulareve brenda te cilit ka ndodhur nje shperthim me lende eksplozive dhe per pasoje ka mbetur i plagosur pronari i dyqanit, Gentian Hoxha 34 vjec. Sipas policise ne servisin ne rrugen Qamil Guranjaku prane Institutit te Higjenes, dyshohet se Hoxha montonte mina me telekomande.
Kategori: Polici
E Hene, 12 Mars 2018


Forca policie dhe zjarrfikese, prane dyqanit te celulareve brenda te cilit ka ndodhur nje shperthim me lende eksplozive dhe per pasoje ka mbetur i plagosur pronari i dyqanit, Gentian Hoxha 34 vjec. Sipas policise ne servisin ne rrugen Qamil Guranjaku prane Institutit te Higjenes, dyshohet se Hoxha montonte mina me telekomande.
Kategori: Polici
E Hene, 12 Mars 2018


Forca policie dhe zjarrfikese, prane dyqanit te celulareve brenda te cilit ka ndodhur nje shperthim me lende eksplozive dhe per pasoje ka mbetur i plagosur pronari i dyqanit, Gentian Hoxha 34 vjec. Sipas policise ne servisin ne rrugen Qamil Guranjaku prane Institutit te Higjenes, dyshohet se Hoxha montonte mina me telekomande.
Kategori: Polici
E Hene, 12 Mars 2018


Forca policie dhe zjarrfikese, prane dyqanit te celulareve brenda te cilit ka ndodhur nje shperthim me lende eksplozive dhe per pasoje ka mbetur i plagosur pronari i dyqanit, Gentian Hoxha 34 vjec. Sipas policise ne servisin ne rrugen Qamil Guranjaku prane Institutit te Higjenes, dyshohet se Hoxha montonte mina me telekomande.
Kategori: Polici
E Hene, 12 Mars 2018


Drejtori i policise se Tiranes, Dhimitraq Ziu, forca policie dhe zjarrfikese, prane dyqanit te celulareve brenda te cilit ka ndodhur nje shperthim me lende eksplozive dhe per pasoje ka mbetur i plagosur pronari i dyqanit, Gentian Hoxha 34 vjec. Sipas policise ne servisin ne rrugen Qamil Guranjaku prane Institutit te Higjenes, dyshohet se Hoxha montonte mina me telekomande.
Kategori: Polici
E Hene, 12 Mars 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 14 of 14