English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RIVLERESIMI I GJONI NE KPK - Kryetari i Gjykates se Kurbinit, Alfred Gjoni, duke dale pas nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Gjoni po kalon ne procesin e rivleresimit, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, i cili do te hetoje pasurite, figuren dhe aftesite personale te tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 09 Janar 2019


Firdes Shuli, Etleda Ciftja, Roland Ilia, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me Kryetarin e Gjykates se Kurbinit, Alfred Gjoni. Gjoni po kalon ne procesin e rivleresimit, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, i cili do te hetoje pasurite, figuren dhe aftesite personale te tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 09 Janar 2019


Firdes Shuli, Etleda Ciftja, Roland Ilia, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me Kryetarin e Gjykates se Kurbinit, Alfred Gjoni. Gjoni po kalon ne procesin e rivleresimit, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, i cili do te hetoje pasurite, figuren dhe aftesite personale te tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 09 Janar 2019


Kryetari i Gjykates se Kurbinit, Alfred Gjoni, duke dale pas nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Gjoni po kalon ne procesin e rivleresimit, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, i cili do te hetoje pasurite, figuren dhe aftesite personale te tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 09 Janar 2019


Kryetari i Gjykates se Kurbinit, Alfred Gjoni, duke dale pas nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Gjoni po kalon ne procesin e rivleresimit, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, i cili do te hetoje pasurite, figuren dhe aftesite personale te tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 09 Janar 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5