English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


META PER VENDIMIN E DAJTIT - Presidenti, Ilir Meta, duke folur per gazetaret, ku deklaroi se kerkon angazhimin e Keshillit te Larte Gjyqesor dhe Prokurorise, per te hetuar vendimin qe i anulon denimin me burg per jete te Dritan Dajtit.
Kategori: Presidenti
E Hene, 11 Shkurt 2019


Presidenti, Ilir Meta, duke folur per gazetaret, ku deklaroi se kerkon angazhimin e Keshillit te Larte Gjyqesor dhe Prokurorise, per te hetuar vendimin qe i anulon denimin me burg per jete te Dritan Dajtit.
Kategori: Presidenti
E Hene, 11 Shkurt 2019


Presidenti, Ilir Meta, duke folur per gazetaret, ku deklaroi se kerkon angazhimin e Keshillit te Larte Gjyqesor dhe Prokurorise, per te hetuar vendimin qe i anulon denimin me burg per jete te Dritan Dajtit.
Kategori: Presidenti
E Hene, 11 Shkurt 2019


Presidenti, Ilir Meta, duke folur per gazetaret, ku deklaroi se kerkon angazhimin e Keshillit te Larte Gjyqesor dhe Prokurorise, per te hetuar vendimin qe i anulon denimin me burg per jete te Dritan Dajtit.
Kategori: Presidenti
E Hene, 11 Shkurt 2019


Presidenti, Ilir Meta, duke folur per gazetaret, ku deklaroi se kerkon angazhimin e Keshillit te Larte Gjyqesor dhe Prokurorise, per te hetuar vendimin qe i anulon denimin me burg per jete te Dritan Dajtit.
Kategori: Presidenti
E Hene, 11 Shkurt 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5