English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BUSHI SHPALL LISTEN E LOJTAREVE - Trajneri i ekipit Shpresa U21 te Shqiperise, Alban Bushi, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka shpallur listen e lojtareve te grumbulluar per dy ndeshjet qe Kombetarja U-21 do te luajë per kualifikueset e Kampionatit Europian 2021, ndaj Turqise dhe Andorres.
Kategori: Sport
E Premte, 15 Mars 2019


Trajneri i ekipit Shpresa U21 te Shqiperise, Alban Bushi, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka shpallur listen e lojtareve te grumbulluar per dy ndeshjet qe Kombetarja U-21 do te luajë per kualifikueset e Kampionatit Europian 2021, ndaj Turqise dhe Andorres.
Kategori: Sport
E Premte, 15 Mars 2019


Trajneri i ekipit Shpresa U21 te Shqiperise, Alban Bushi, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka shpallur listen e lojtareve te grumbulluar per dy ndeshjet qe Kombetarja U-21 do te luajë per kualifikueset e Kampionatit Europian 2021, ndaj Turqise dhe Andorres.
Kategori: Sport
E Premte, 15 Mars 2019


Trajneri i ekipit Shpresa U21 te Shqiperise, Alban Bushi, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka shpallur listen e lojtareve te grumbulluar per dy ndeshjet qe Kombetarja U-21 do te luajë per kualifikueset e Kampionatit Europian 2021, ndaj Turqise dhe Andorres.
Kategori: Sport
E Premte, 15 Mars 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4