English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


NENSHKRIMI I PROJEKTIT RINOR TE RYCO - Ambasdorja e Gjermanise ne Shqiperi, Susanne Schutz, Sekretari i Pergjithshem i Zyres Rajonale per Bashkepunim Rinor (RYCO), Duro Blanusa, gjate ceremonise se nenshkrimit te kontrates se projektit njevjecar Bashkepunimi Rinor shkolle me shkolle te Nismes per Ballkanin Perendimor 6 (WB6).
Kategori: Te huaj
E Merkure, 15 Maj 2019


Ambasdorja e Gjermanise ne Shqiperi, Susanne Schutz, Sekretari i Pergjithshem i Zyres Rajonale per Bashkepunim Rinor (RYCO), Duro Blanusa, Atasheu Kulturor dhe i Mesias ne Ambasaden Gjermane, Enriko Gunther gjate ceremonise se nenshkrimit te kontrates se projektit njevjecar Bashkepunimi Rinor shkolle me shkolle te Nismes per Ballkanin Perendimor 6 (WB6).
Kategori: Te huaj
E Merkure, 15 Maj 2019


Ambasdorja e Gjermanise ne Shqiperi, Susanne Schutz, Sekretari i Pergjithshem i Zyres Rajonale per Bashkepunim Rinor (RYCO), Duro Blanusa, Atasheu Kulturor dhe i Mesias ne Ambasaden Gjermane, Enriko Gunther gjate ceremonise se nenshkrimit te kontrates se projektit njevjecar Bashkepunimi Rinor shkolle me shkolle te Nismes per Ballkanin Perendimor 6 (WB6).
Kategori: Te huaj
E Merkure, 15 Maj 2019


Ambasdorja e Gjermanise ne Shqiperi, Susanne Schutz, Sekretari i Pergjithshem i Zyres Rajonale per Bashkepunim Rinor (RYCO), Duro Blanusa, Atasheu Kulturor dhe i Mesias ne Ambasaden Gjermane, Enriko Gunther gjate ceremonise se nenshkrimit te kontrates se projektit njevjecar Bashkepunimi Rinor shkolle me shkolle te Nismes per Ballkanin Perendimor 6 (WB6).
Kategori: Te huaj
E Merkure, 15 Maj 2019


Ambasdorja e Gjermanise ne Shqiperi, Susanne Schutz, Sekretari i Pergjithshem i Zyres Rajonale per Bashkepunim Rinor (RYCO), Duro Blanusa, gjate ceremonise se nenshkrimit te kontrates se projektit njevjecar Bashkepunimi Rinor shkolle me shkolle te Nismes per Ballkanin Perendimor 6 (WB6).
Kategori: Te huaj
E Merkure, 15 Maj 2019


Ambasdorja e Gjermanise ne Shqiperi, Susanne Schutz, Sekretari i Pergjithshem i Zyres Rajonale per Bashkepunim Rinor (RYCO), Duro Blanusa, Atasheu Kulturor dhe i Mesias ne Ambasaden Gjermane, Enriko Gunther gjate ceremonise se nenshkrimit te kontrates se projektit njevjecar Bashkepunimi Rinor shkolle me shkolle te Nismes per Ballkanin Perendimor 6 (WB6).
Kategori: Te huaj
E Merkure, 15 Maj 2019


Ambasdorja e Gjermanise ne Shqiperi, Susanne Schutz, duke folur gjate ceremonise se nenshkrimit te kontrates se projektit njevjecar Bashkepunimi Rinor shkolle me shkolle te Nismes per Ballkanin Perendimor 6 (WB6).
Kategori: Te huaj
E Merkure, 15 Maj 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7