English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MBLEDHJE E KOMISIONIT TE LIGJEVE - Ulsi Manja dhe deputetet, Spartak Braho, Vasilika Hysi, Adnor Shameti, Alket Hyseni, duke votuar ne nje mbledhje te Komisionit Parlamentar te Ligjeve, ku rrezuan e dekretin e Presidentit, Ilir Meta, per Veteqeverisjen vendore”.
Kategori: Parlament
E Premte, 06 Shtator 2019


Elena Xhina, Spartak Braho, Xhemal Qefalia, gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar te Ligjeve, ku rrezuan e dekretit te Presidentit, Ilir Meta, per Veteqeverisjen vendore”.
Kategori: Parlament
E Premte, 06 Shtator 2019


Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, Keshilltari i Presidentit per Ceshtjet Ligjore, Bledar Dervishaj, gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar te Ligjeve, ku u rrezua dekreti i Presidentit, Ilir Meta, per Veteqeverisjen vendore”.
Kategori: Parlament
E Premte, 06 Shtator 2019


Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, Keshilltari i Presidentit per Ceshtjet Ligjore, Bledar Dervishaj, gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar te Ligjeve, ku u rrezua dekreti i Presidentit, Ilir Meta, per Veteqeverisjen vendore”.
Kategori: Parlament
E Premte, 06 Shtator 2019


Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, duke folur, gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar te Ligjeve, ku u rrezua dekreti i Presidentit, Ilir Meta, per Veteqeverisjen vendore”.
Kategori: Parlament
E Premte, 06 Shtator 2019


Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, duke folur, gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar te Ligjeve, ku u rrezua dekreti i Presidentit, Ilir Meta, per Veteqeverisjen vendore”.
Kategori: Parlament
E Premte, 06 Shtator 2019


Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, Keshilltari i Presidentit per Ceshtjet Ligjore, Bledar Dervishaj, gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar te Ligjeve, ku u rrezua dekreti i Presidentit, Ilir Meta, per Veteqeverisjen vendore”.
Kategori: Parlament
E Premte, 06 Shtator 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7