English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


VATA NUK KALON VETING - Drejtuesi i Prokurorise se Rrethit Mat, Hysni Vata, duke dale nga seanca e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Vata eshte shkarkuar nga detyra nga KPK, pasi u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 09 Shtator 2019


Lulzim Hamitaj, Firdes Shuli, Pamela Qirko gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar nga detyra Drejtuesin e Prokurorise Mat, Hysni Vata. Ai u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 09 Shtator 2019


Lulzim Hamitaj, Firdes Shuli, Pamela Qirko gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar nga detyra Drejtuesin e Prokurorise Mat, Hysni Vata. Ai u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 09 Shtator 2019


Lulzim Hamitaj, Firdes Shuli, Pamela Qirko gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar nga detyra Drejtuesin e Prokurorise Mat, Hysni Vata. Ai u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 09 Shtator 2019


Lulzim Hamitaj, Firdes Shuli, Pamela Qirko gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar nga detyra Drejtuesin e Prokurorise Mat, Hysni Vata. Ai u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 09 Shtator 2019


Drejtuesi i Prokurorise se Rrethit Mat, Hysni Vata, duke dale nga seanca e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Vata eshte shkarkuar nga detyra nga KPK, pasi u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 09 Shtator 2019


Drejtuesi i Prokurorise se Rrethit Mat, Hysni Vata, duke dale nga seanca e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Vata eshte shkarkuar nga detyra nga KPK, pasi u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 09 Shtator 2019


Drejtuesi i Prokurorise se Rrethit Mat, Hysni Vata, duke dale nga seanca e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Vata eshte shkarkuar nga detyra nga KPK, pasi u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 09 Shtator 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 8 of 8