English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


FUTBOLL SHQIPERI ISLANDE - Frederic Veseli, Sokol Cikalleshi, Elseid Hysaj, te Shqiperise duke festuar shenimin e nje goli, gjate ndeshjes kualifikuese te futbollit ne Grupin H per Euro 2020, Shqiperi-Islande, 4-2, e luajtur ne stadiumin Elbasan Arena, ne Elbasan.
Kategori: Sport
E Marte, 10 Shtator 2019


Odise Roshi i Shqiperise, duke goditur topin, gjate ndeshjes kualifikuese te futbollit ne Grupin H per Euro 2020, Shqiperi-Islande, 4-2, e luajtur ne stadiumin Elbasan Arena, ne Elbasan.
Kategori: Sport
E Marte, 10 Shtator 2019


Sokol Cikalleshi i Shqiperise, duke goditur topin, gjate ndeshjes kualifikuese te futbollit ne Grupin H per Euro 2020, Shqiperi-Islande, 4-2, e luajtur ne stadiumin Elbasan Arena, ne Elbasan.
Kategori: Sport
E Marte, 10 Shtator 2019


Odise Roshi dhe Sokol Cikalleshi te Shqiperise, gjate ndeshjes kualifikuese te futbollit ne Grupin H per Euro 2020, Shqiperi-Islande, 4-2, e luajtur ne stadiumin Elbasan Arena, ne Elbasan.
Kategori: Sport
E Marte, 10 Shtator 2019


Odise Roshi dhe Sokol Cikalleshi te Shqiperise, gjate ndeshjes kualifikuese te futbollit ne Grupin H per Euro 2020, Shqiperi-Islande, 4-2, e luajtur ne stadiumin Elbasan Arena, ne Elbasan.
Kategori: Sport
E Marte, 10 Shtator 2019


Sokol Cikalleshi i Shqiperise, duke festuar shenimin e nje goli, gjate ndeshjes kualifikuese te futbollit ne Grupin H per Euro 2020, Shqiperi-Islande, 4-2, e luajtur ne stadiumin Elbasan Arena, ne Elbasan.
Kategori: Sport
E Marte, 10 Shtator 2019


Sokol Cikalleshi i Shqiperise, duke festuar shenimin e nje goli, gjate ndeshjes kualifikuese te futbollit ne Grupin H per Euro 2020, Shqiperi-Islande, 4-2, e luajtur ne stadiumin Elbasan Arena, ne Elbasan.
Kategori: Sport
E Marte, 10 Shtator 2019


Sokol Cikalleshi i Shqiperise, duke festuar shenimin e nje goli, gjate ndeshjes kualifikuese te futbollit ne Grupin H per Euro 2020, Shqiperi-Islande, 4-2, e luajtur ne stadiumin Elbasan Arena, ne Elbasan.
Kategori: Sport
E Marte, 10 Shtator 2019


Frederic Veseli, Sokol Cikalleshi, Elseid Hysaj, te Shqiperise, duke festuar shenimin e nje goli gjate ndeshjes kualifikuese te futbollit ne Grupin H per Euro 2020, Shqiperi-Islande, 4-2, e luajtur ne stadiumin Elbasan Arena, ne Elbasan.
Kategori: Sport
E Marte, 10 Shtator 2019


Frederic Veseli, Sokol Cikalleshi, Elseid Hysaj, te Shqiperise, duke festuar shenimin e nje goli gjate ndeshjes Shqiperi - Islande, 4-2, e vlefshme per eleminatoret e Grupit H, Euro 2020, e luajtur ne stadiumin Elbasan Arena, ne Elbasan.
Kategori: Sport
E Marte, 10 Shtator 2019


Lojtaret e Shqiperise duke festuar shenimin e nje goli gjate ndeshjes Shqiperi - Islande, 4-2, e vlefshme per eleminatoret e Grupit H, Euro 2020, e luajtur ne stadiumin Elbasan Arena, ne Elbasan.
Kategori: Sport
E Marte, 10 Shtator 2019


Lojtaret e Shqiperise duke festuar shenimin e nje goli gjate ndeshjes kualifikuese te futbollit ne Grupin H per Euro 2020, Shqiperi-Islande, 4-2, e luajtur ne stadiumin Elbasan Arena, ne Elbasan.
Kategori: Sport
E Marte, 10 Shtator 2019


Lojtaret e Shqiperise duke festuar shenimin e nje goli gjate ndeshjes kualifikuese te futbollit ne Grupin H per Euro 2020, Shqiperi-Islande, 4-2, e luajtur ne stadiumin Elbasan Arena, ne Elbasan.
Kategori: Sport
E Marte, 10 Shtator 2019


Rey Manaj i Shqiperise, ne nje dyluftim me Kari Arnason te Islandes, gjate ndeshjes kualifikuese te futbollit ne Grupin H per Euro 2020, Shqiperi-Islande, 4-2, e luajtur ne stadiumin Elbasan Arena, ne Elbasan.
Kategori: Sport
E Marte, 10 Shtator 2019


Rey Manaj i Shqiperise, ne nje dyluftim me Kari Arnason te Islandes, gjate ndeshjes kualifikuese te futbollit ne Grupin H per Euro 2020, Shqiperi-Islande, 4-2, e luajtur ne stadiumin Elbasan Arena, ne Elbasan.
Kategori: Sport
E Marte, 10 Shtator 2019


Odise Roshi i Shqiperise, ne nje dyluftim me Runar Mar Sigurjonsson te Islandes, gjate ndeshjes kualifikuese te futbollit ne Grupin H per Euro 2020, Shqiperi-Islande, 4-2, e luajtur ne stadiumin Elbasan Arena, ne Elbasan.
Kategori: Sport
E Marte, 10 Shtator 2019


Lojtaret e Shqiperise duke festuar shenimin e nje goli gjate ndeshjes kualifikuese te futbollit ne Grupin H per Euro 2020, Shqiperi-Islande, 4-2, e luajtur ne stadiumin Elbasan Arena, ne Elbasan.
Kategori: Sport
E Marte, 10 Shtator 2019


Trajneri i ekipit Kombetar Shqiptar te futbollit, Italiani Edoardo Reja, gjate ndeshjes kualifikuese te futbollit ne Grupin H per Euro 2020, Shqiperi-Islande, 4-2, e luajtur ne stadiumin Elbasan Arena, ne Elbasan.
Kategori: Sport
E Marte, 10 Shtator 2019


Elseid Hysaj dhe Trajneri i ekipit Kombetar Shqiptar te futbollit, Italiani Edoardo Reja, duke biseduar ne fushe, perpara ndeshjes kualifikuese te futbollit ne Grupin H per Euro 2020, Shqiperi-Islande, 4-2, e luajtur ne stadiumin Elbasan Arena, ne Elbasan.
Kategori: Sport
E Marte, 10 Shtator 2019


Elseid Hysaj dhe Trajneri i ekipit Kombetar Shqiptar te futbollit, Italiani Edoardo Reja, duke biseduar ne fushe, perpara ndeshjes kualifikuese te futbollit ne Grupin H per Euro 2020, Shqiperi-Islande, 4-2, e luajtur ne stadiumin Elbasan Arena, ne Elbasan.
Kategori: Sport
E Marte, 10 Shtator 2019


Elseid Hysaj dhe Trajneri i ekipit Kombetar Shqiptar te futbollit, Italiani Edoardo Reja, duke biseduar ne fushe, perpara ndeshjes kualifikuese te futbollit ne Grupin H per Euro 2020, Shqiperi-Islande, 4-2, e luajtur ne stadiumin Elbasan Arena, ne Elbasan.
Kategori: Sport
E Marte, 10 Shtator 2019


Trajneri portiereve te ekipit Kombetar Shqiptar te futbollit, Ilir Bozhiqi, perpara ndeshjes kualifikuese te futbollit ne Grupin H per Euro 2020, Shqiperi-Islande, 4-2, e luajtur ne stadiumin Elbasan Arena, ne Elbasan.
Kategori: Sport
E Marte, 10 Shtator 2019


Enea Mihaj dhe Kristi Qose, te ulur ne pankine, perpara ndeshjes kualifikuese te futbollit ne Grupin H per Euro 2020, Shqiperi-Islande, 4-2, e luajtur ne stadiumin Elbasan Arena, ne Elbasan.
Kategori: Sport
E Marte, 10 Shtator 2019


Bekim Balaj dhe Odise Roshi, te ulur ne pankine, perpara ndeshjes kualifikuese te futbollit ne Grupin H per Euro 2020, Shqiperi-Islande, 4-2, e luajtur ne stadiumin Elbasan Arena, ne Elbasan.
Kategori: Sport
E Marte, 10 Shtator 2019


Alban Hoxha dhe Frederic Veseli, te ulur ne pankine, perpara ndeshjes kualifikuese te futbollit ne Grupin H per Euro 2020, Shqiperi-Islande, 4-2, e luajtur ne stadiumin Elbasan Arena, ne Elbasan.
Kategori: Sport
E Marte, 10 Shtator 2019


Enea mihaj i ulur ne pankine, perpara ndeshjes kualifikuese te futbollit ne Grupin H per Euro 2020, Shqiperi-Islande, 4-2, e luajtur ne stadiumin Elbasan Arena, ne Elbasan.
Kategori: Sport
E Marte, 10 Shtator 2019


Deputeti, Kujtim Gjuzi, i ulur ne stolat e stadiumit, perpara ndeshjes kualifikuese te futbollit ne Grupin H per Euro 2020, Shqiperi-Islande, 4-2, e luajtur ne stadiumin Elbasan Arena, ne Elbasan.
Kategori: Sport
E Marte, 10 Shtator 2019


Lojtare duke bere nxehmjen, perpara ndeshjes kualifikuese te futbollit ne Grupin H per Euro 2020, Shqiperi-Islande, 4-2, e luajtur ne stadiumin Elbasan Arena, ne Elbasan.
Kategori: Sport
E Marte, 10 Shtator 2019


Trajneri portiereve te ekipit Kombetar Shqiptar te futbollit, Ilir Bozhiqi, duke bere nxehmje, perpara ndeshjes kualifikuese te futbollit ne Grupin H per Euro 2020, Shqiperi-Islande, 4-2, e luajtur ne stadiumin Elbasan Arena, ne Elbasan.
Kategori: Sport
E Marte, 10 Shtator 2019


Mergim Mavraj, duke bere nxehmje, perpara ndeshjes kualifikuese te futbollit ne Grupin H per Euro 2020, Shqiperi-Islande, 4-2, e luajtur ne stadiumin Elbasan Arena, ne Elbasan.
Kategori: Sport
E Marte, 10 Shtator 2019

Showing page 1 of 6. Records 1 to 30 of 154