English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


REZULTATET E ANKETES MIREQENIA DHE SIGURIA E GRAVE NE SHQIPERI - Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, Kreu i Prezences se OSBE, Ambasadori Bernd Borchardt, Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, gjate prezantimit te rezultateve per Shqiperine te anketes “Mireqenia dhe siguria e grave”, nga Prezenca e OSBE ne Shqiperi dhe Sektori Gjinor i OSBE ne Vjene.
Kategori: Te huaj
E Marte, 08 Tetor 2019


Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, Kreu i Prezences se OSBE, Ambasadori Bernd Borchardt, Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, gjate prezantimit te rezultateve per Shqiperine te anketes “Mireqenia dhe siguria e grave”, nga Prezenca e OSBE ne Shqiperi dhe Sektori Gjinor i OSBE ne Vjene.
Kategori: Te huaj
E Marte, 08 Tetor 2019


Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, gjate prezantimit te rezultateve per Shqiperine te anketes “Mireqenia dhe siguria e grave”, nga Prezenca e OSBE ne Shqiperi dhe Sektori Gjinor i OSBE ne Vjene.
Kategori: Te huaj
E Marte, 08 Tetor 2019


Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, Kreu i Prezences se OSBE, Ambasadori Bernd Borchardt, Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, gjate prezantimit te rezultateve per Shqiperine te anketes “Mireqenia dhe siguria e grave”, nga Prezenca e OSBE ne Shqiperi dhe Sektori Gjinor i OSBE ne Vjene.
Kategori: Te huaj
E Marte, 08 Tetor 2019


Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, gjate prezantimit te rezultateve per Shqiperine te anketes “Mireqenia dhe siguria e grave”, nga Prezenca e OSBE ne Shqiperi dhe Sektori Gjinor i OSBE ne Vjene.
Kategori: Te huaj
E Marte, 08 Tetor 2019


Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, Kreu i Prezences se OSBE, Ambasadori Bernd Borchardt, Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, gjate prezantimit te rezultateve per Shqiperine te anketes “Mireqenia dhe siguria e grave”, nga Prezenca e OSBE ne Shqiperi dhe Sektori Gjinor i OSBE ne Vjene.
Kategori: Te huaj
E Marte, 08 Tetor 2019


Kreu i Prezences se OSBE, Ambasadori Bernd Borchardt, duke folur gjate prezantimit te rezultateve per Shqiperine te anketes “Mireqenia dhe siguria e grave”, nga Prezenca e OSBE ne Shqiperi dhe Sektori Gjinor i OSBE ne Vjene.
Kategori: Te huaj
E Marte, 08 Tetor 2019


Kreu i Prezences se OSBE, Ambasadori Bernd Borchardt, duke folur gjate prezantimit te rezultateve per Shqiperine te anketes “Mireqenia dhe siguria e grave”, nga Prezenca e OSBE ne Shqiperi dhe Sektori Gjinor i OSBE ne Vjene.
Kategori: Te huaj
E Marte, 08 Tetor 2019


Kreu i Prezences se OSBE, Ambasadori Bernd Borchardt, duke folur gjate prezantimit te rezultateve per Shqiperine te anketes “Mireqenia dhe siguria e grave”, nga Prezenca e OSBE ne Shqiperi dhe Sektori Gjinor i OSBE ne Vjene.
Kategori: Te huaj
E Marte, 08 Tetor 2019


Sihana Nebiu, Serani Siegel, Ogerta Manastirliu, Bernd Borchardt, Etilda Gjonaj, gjate prezantimit te rezultateve per Shqiperine te anketes “Mireqenia dhe siguria e grave”, nga Prezenca e OSBE ne Shqiperi dhe Sektori Gjinor i OSBE ne Vjene.
Kategori: Te huaj
E Marte, 08 Tetor 2019


Kreu i Prezences se OSBE, Ambasadori Bernd Borchardt, Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, gjate prezantimit te rezultateve per Shqiperine te anketes “Mireqenia dhe siguria e grave”, nga Prezenca e OSBE ne Shqiperi dhe Sektori Gjinor i OSBE ne Vjene.
Kategori: Te huaj
E Marte, 08 Tetor 2019


Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, Kreu i Prezences se OSBE, Ambasadori Bernd Borchardt, Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, gjate prezantimit te rezultateve per Shqiperine te anketes “Mireqenia dhe siguria e grave”, nga Prezenca e OSBE ne Shqiperi dhe Sektori Gjinor i OSBE ne Vjene.
Kategori: Te huaj
E Marte, 08 Tetor 2019


Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, Kreu i Prezences se OSBE, Ambasadori Bernd Borchardt, Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, gjate prezantimit te rezultateve per Shqiperine te anketes “Mireqenia dhe siguria e grave”, nga Prezenca e OSBE ne Shqiperi dhe Sektori Gjinor i OSBE ne Vjene.
Kategori: Te huaj
E Marte, 08 Tetor 2019


Kreu i Prezences se OSBE, Ambasadori Bernd Borchardt, Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, gjate prezantimit te rezultateve per Shqiperine te anketes “Mireqenia dhe siguria e grave”, nga Prezenca e OSBE ne Shqiperi dhe Sektori Gjinor i OSBE ne Vjene.
Kategori: Te huaj
E Marte, 08 Tetor 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 14 of 14