English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


SEANCE PARLAMENTARE - Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate nje seance parlamentare, ne te cilen u miratuan me 79 vota pro ndryshimet ne ligjin per sektorin minerar.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019


Deputeti, Andrea Marto, duke folur gjate nje seance parlamentare, ne te cilen u miratuan me 79 vota pro ndryshimet ne ligjin per sektorin minerar.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019


Ministrja e Shtetit per Marredheniet me Parlamentin, Elisa Spiropali, gjate nje seance parlamentare, ne te cilen u miratuan me 79 vota pro ndryshimet ne ligjin per sektorin minerar.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019


Ministrja e Kultures, Elva Margariti, Ministri i Shtetit per Diasporen, Pandeli Majko, Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, gjate nje seance parlamentare, ne te cilen u miratuan me 79 vota pro ndryshimet ne ligjin per sektorin minerar.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019


Anila Denaj, Besa Shahini, Belinda Balluku, gjate nje seance parlamentare, ne te cilen u miratuan me 79 vota pro ndryshimet ne ligjin per sektorin minerar.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019


Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, duke folur gjate nje seance parlamentare, ne te cilen u miratuan me 79 vota pro ndryshimet ne ligjin per sektorin minerar.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019


Anila Denaj, Besa Shahini, Belinda Balluku, gjate nje seance parlamentare, ne te cilen u miratuan me 79 vota pro ndryshimet ne ligjin per sektorin minerar.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019


Ministri i Shtetit per Diasporen, Pandeli Majko, Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, gjate nje seance parlamentare, ne te cilen u miratuan me 79 vota pro ndryshimet ne ligjin per sektorin minerar.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019


Ministri i Shtetit per Diasporen, Pandeli Majko, Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, gjate nje seance parlamentare, ne te cilen u miratuan me 79 vota pro ndryshimet ne ligjin per sektorin minerar.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019


Ministri i Shtetit per Diasporen, Pandeli Majko, Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, Ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Bledi Cuci, gjate nje seance parlamentare, ne te cilen u miratuan me 79 vota pro ndryshimet ne ligjin per sektorin minerar.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019


Ministri i Shtetit per Diasporen, Pandeli Majko, Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, Ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Bledi Cuci, gjate nje seance parlamentare, ne te cilen u miratuan me 79 vota pro ndryshimet ne ligjin per sektorin minerar.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019


Kreu i grupit parlamentar te PS, Taulant Balla, gjate nje seance parlamentare, ne te cilen u miratuan me 79 vota pro ndryshimet ne ligjin per sektorin minerar.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019


Ministri i Shtetit per Diasporen, Pandeli Majko, Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, gjate nje seance parlamentare, ne te cilen u miratuan me 79 vota pro ndryshimet ne ligjin per sektorin minerar.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019


Kreu i grupit parlamentar te PS, Taulant Balla, gjate nje seance parlamentare, ne te cilen u miratuan me 79 vota pro ndryshimet ne ligjin per sektorin minerar.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019


Deputetet, Myslym Murrizi dhe Alban Zeneli, gjate nje seance parlamentare, ne te cilen u miratuan me 79 vota pro ndryshimet ne ligjin per sektorin minerar.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019


Deputetja, Vasilika Hysi, duke folur gjate nje seance parlamentare, ne te cilen u miratuan me 79 vota pro ndryshimet ne ligjin per sektorin minerar.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019


Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruci, gjate nje seance parlamentare, ne te cilen u miratuan me 79 vota pro ndryshimet ne ligjin per sektorin minerar.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019


Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruci, Zv/Kryeministri, Erion Brace, Kryeministri, Edi Rama, Ministrja e Shtetit per Marredheniet me Parlamentin, Elisa Spiropali, gjate nje seance parlamentare, ne te cilen u miratuan me 79 vota pro ndryshimet ne ligjin per sektorin minerar.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019


Kryeministri, Edi Rama, Anila Denaj, Besa Shahini, Belinda Balluku, Ogerta Manastirliu, gjate nje seance parlamentare, ne te cilen u miratuan me 79 vota pro ndryshimet ne ligjin per sektorin minerar.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate nje seance parlamentare, ne te cilen u miratuan me 79 vota pro ndryshimet ne ligjin per sektorin minerar.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate nje seance parlamentare, ne te cilen u miratuan me 79 vota pro ndryshimet ne ligjin per sektorin minerar.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate nje seance parlamentare, ne te cilen u miratuan me 79 vota pro ndryshimet ne ligjin per sektorin minerar.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate nje seance parlamentare, ne te cilen u miratuan me 79 vota pro ndryshimet ne ligjin per sektorin minerar.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate nje seance parlamentare, ne te cilen u miratuan me 79 vota pro ndryshimet ne ligjin per sektorin minerar.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate nje seance parlamentare, ne te cilen u miratuan me 79 vota pro ndryshimet ne ligjin per sektorin minerar.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate nje seance parlamentare, ne te cilen u miratuan me 79 vota pro ndryshimet ne ligjin per sektorin minerar.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate nje seance parlamentare, ne te cilen u miratuan me 79 vota pro ndryshimet ne ligjin per sektorin minerar.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate nje seance parlamentare, ne te cilen u miratuan me 79 vota pro ndryshimet ne ligjin per sektorin minerar.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate nje seance parlamentare, ne te cilen u miratuan me 79 vota pro ndryshimet ne ligjin per sektorin minerar.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate nje seance parlamentare, ne te cilen u miratuan me 79 vota pro ndryshimet ne ligjin per sektorin minerar.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019

Showing page 1 of 3. Records 1 to 30 of 63