English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RIVLERESIMI I BALILI NE KPK - Gjyqtarja prane Gjykates se Shkalles se Pare per Krimet e Renda, Marsela Balili, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Balili po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 13 Janar 2020


Anetaret e trupes gjykuese, Xhensila Pine, Pamela Qirko, dhe Gjyqtarja prane Gjykates se Shkalles se Pare per Krimet e Renda, Marsela Balili, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Balili po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 13 Janar 2020


Gjyqtarja prane Gjykates se Shkalles se Pare per Krimet e Renda, Marsela Balili, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Balili po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 13 Janar 2020


Anetaret e trupes gjykuese, Xhensila Pine, Pamela Qirko, Etleda Ciftja dhe Gjyqtarja prane Gjykates se Shkalles se Pare per Krimet e Renda, Marsela Balili, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Balili po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 13 Janar 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4