English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


YURI KIM TAKON RAMEN - Ambasadorja e SHBA ne Tirane, Yuri Kim, duke dale nga ambientet e kryeministrise ku ka mbajtur nje takim me Kryeministrin, Edi Rama, i cili u fokusua te procesi i rindertimit ne Shqiperi dhe ndihmen qe do te jape SHBA.
Kategori: Te huaj
E Enjte, 13 Shkurt 2020


Ambasadorja e SHBA ne Tirane, Yuri Kim, duke dale nga ambientet e kryeministrise ku ka mbajtur nje takim me Kryeministrin, Edi Rama, i cili u fokusua te procesi i rindertimit ne Shqiperi dhe ndihmen qe do te jape SHBA.
Kategori: Te huaj
E Enjte, 13 Shkurt 2020


Ambasadorja e SHBA ne Tirane, Yuri Kim, duke dale nga ambientet e kryeministrise ku ka mbajtur nje takim me Kryeministrin, Edi Rama, i cili u fokusua te procesi i rindertimit ne Shqiperi dhe ndihmen qe do te jape SHBA.
Kategori: Te huaj
E Enjte, 13 Shkurt 2020


Ambasadorja e SHBA ne Tirane, Yuri Kim, duke hypur ne makine pasi ka dale nga ambientet e kryeministrise ku ka mbajtur nje takim me Kryeministrin, Edi Rama, i cili u fokusua te procesi i rindertimit ne Shqiperi dhe ndihmen qe do te jape SHBA.
Kategori: Te huaj
E Enjte, 13 Shkurt 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4