English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BALLA MBI AKUZAT E METES - Kreu i grupit parlamentar te PS, Taulant Balla, duke folur per reporteret mbi akuzat e presidentit Ilir Meta ndaj mazhorances lidhur me gjykaten Kushtetuese, te cilat i cilesoi si kaprico personale dhe histori idiotestke.
Kategori: PS
E Premte, 21 Shkurt 2020


Kreu i grupit parlamentar te PS, Taulant Balla, duke folur per reporteret mbi akuzat e presidentit Ilir Meta ndaj mazhorances lidhur me gjykaten Kushtetuese, te cilat i cilesoi si kaprico personale dhe histori idiotestke.
Kategori: PS
E Premte, 21 Shkurt 2020


Kreu i grupit parlamentar te PS, Taulant Balla, duke folur per reporteret mbi akuzat e presidentit Ilir Meta ndaj mazhorances lidhur me gjykaten Kushtetuese, te cilat i cilesoi si kaprico personale dhe histori idiotestke.
Kategori: PS
E Premte, 21 Shkurt 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 3 of 3