English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BANDEROLE DO JA DALIM - Banderole me mbishkrimin 'Do Ja Dalim' ne nje ballkonin e nje apartamenti ne zonen e Tiranes se Re, per tu solidarizuar me te gjithe te prekurit nga koronavirusi, COVID 19, ne Shqiperi. Deri tani jane konfirmuar 146 raste me koronavirus ne Shqiperi, nder te cilet 5 kane nderruar jete dhe 17 prej tyre jane sheruar.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 25 Mars 2020


Banderole me mbishkrimin 'Do Ja Dalim' ne nje ballkonin e nje apartamenti ne zonen e Tiranes se Re, per tu solidarizuar me te gjithe te prekurit nga koronavirusi, COVID 19, ne Shqiperi. Deri tani jane konfirmuar 146 raste me koronavirus ne Shqiperi, nder te cilet 5 kane nderruar jete dhe 17 prej tyre jane sheruar.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 25 Mars 2020


Banderole me mbishkrimin 'Do Ja Dalim' ne nje ballkonin e nje apartamenti ne zonen e Tiranes se Re, per tu solidarizuar me te gjithe te prekurit nga koronavirusi, COVID 19, ne Shqiperi. Deri tani jane konfirmuar 146 raste me koronavirus ne Shqiperi, nder te cilet 5 kane nderruar jete dhe 17 prej tyre jane sheruar.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 25 Mars 2020


Banderole me mbishkrimin 'Do Ja Dalim' ne nje ballkonin e nje apartamenti ne zonen e Tiranes se Re, per tu solidarizuar me te gjithe te prekurit nga koronavirusi, COVID 19, ne Shqiperi. Deri tani jane konfirmuar 146 raste me koronavirus ne Shqiperi, nder te cilet 5 kane nderruar jete dhe 17 prej tyre jane sheruar.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 25 Mars 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4