English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KARIKATURE PER VELIAJN - Karikature e varur ne mur, e bere nga Organizata Politike per kryebashkiakun e Tiranes Erion Veliaj, i portretizuar si klloun dhe djall.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 18 Maj 2020


Karikature e varur ne mur, e bere nga Organizata Politike per kryebashkiakun e Tiranes Erion Veliaj, i portretizuar si klloun dhe djall.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 18 Maj 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 2 of 2