English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RREZOHET PREMA PRANE KRYEMINISTRISE - Nje peme e rrezuar pertoke prane Kryeministrise, pa shkaktuar deme te tjera. Pema e renduar nga lageshtia dhe per shkak te vjetersise eshte thyer dhe ka rene.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 21 Maj 2020


Nje peme e rrezuar pertoke prane Kryeministrise, pa shkaktuar deme te tjera. Pema e renduar nga lageshtia dhe per shkak te vjetersise eshte thyer dhe ka rene.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 21 Maj 2020


Nje peme e rrezuar pertoke prane Kryeministrise, pa shkaktuar deme te tjera. Pema e renduar nga lageshtia dhe per shkak te vjetersise eshte thyer dhe ka rene.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 21 Maj 2020


Nje peme e rrezuar pertoke prane Kryeministrise, pa shkaktuar deme te tjera. Pema e renduar nga lageshtia dhe per shkak te vjetersise eshte thyer dhe ka rene.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 21 Maj 2020


Nje peme e rrezuar pertoke prane Kryeministrise, pa shkaktuar deme te tjera. Pema e renduar nga lageshtia dhe per shkak te vjetersise eshte thyer dhe ka rene.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 21 Maj 2020


Nje peme e rrezuar pertoke prane Kryeministrise, pa shkaktuar deme te tjera. Pema e renduar nga lageshtia dhe per shkak te vjetersise eshte thyer dhe ka rene.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 21 Maj 2020


Nje peme e rrezuar pertoke prane Kryeministrise, pa shkaktuar deme te tjera. Pema e renduar nga lageshtia dhe per shkak te vjetersise eshte thyer dhe ka rene.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 21 Maj 2020


Nje peme e rrezuar pertoke prane Kryeministrise, pa shkaktuar deme te tjera. Pema e renduar nga lageshtia dhe per shkak te vjetersise eshte thyer dhe ka rene.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 21 Maj 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 8 of 8