English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


FOTO ARKIVE TE DVORANIT - Ardian Dvorani i fotografuar ne zyren e tij ne qershorin e 2019. Dvorani, pas shkarkimi te tij, i ka derguar sot nje leter zyrtare zv.kryetares se KED, Vitore Tusha si dhe anetareve te ketij institucioni ku iu kerkon qe te pershpejtoje shqyrtimin e kandidaturave per Gjykaten Kushtetuese.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 23 Qershor 2020


Ardian Dvorani i fotografuar ne zyren e tij ne qershorin e 2019. Dvorani, pas shkarkimi te tij, i ka derguar sot nje leter zyrtare zv.kryetares se KED, Vitore Tusha si dhe anetareve te ketij institucioni ku iu kerkon qe te pershpejtoje shqyrtimin e kandidaturave per Gjykaten Kushtetuese.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 23 Qershor 2020


Ardian Dvorani i fotografuar ne zyren e tij ne qershorin e 2019. Dvorani, pas shkarkimi te tij, i ka derguar sot nje leter zyrtare zv.kryetares se KED, Vitore Tusha si dhe anetareve te ketij institucioni ku iu kerkon qe te pershpejtoje shqyrtimin e kandidaturave per Gjykaten Kushtetuese.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 23 Qershor 2020


Ardian Dvorani i fotografuar ne zyren e tij ne qershorin e 2019. Dvorani, pas shkarkimi te tij, i ka derguar sot nje leter zyrtare zv.kryetares se KED, Vitore Tusha si dhe anetareve te ketij institucioni ku iu kerkon qe te pershpejtoje shqyrtimin e kandidaturave per Gjykaten Kushtetuese.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 23 Qershor 2020


Ardian Dvorani i fotografuar ne zyren e tij ne qershorin e 2019. Dvorani, pas shkarkimi te tij, i ka derguar sot nje leter zyrtare zv.kryetares se KED, Vitore Tusha si dhe anetareve te ketij institucioni ku iu kerkon qe te pershpejtoje shqyrtimin e kandidaturave per Gjykaten Kushtetuese.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 23 Qershor 2020


Ardian Dvorani i fotografuar ne zyren e tij ne qershorin e 2019. Dvorani, pas shkarkimi te tij, i ka derguar sot nje leter zyrtare zv.kryetares se KED, Vitore Tusha si dhe anetareve te ketij institucioni ku iu kerkon qe te pershpejtoje shqyrtimin e kandidaturave per Gjykaten Kushtetuese.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 23 Qershor 2020


Ardian Dvorani i fotografuar ne zyren e tij ne qershorin e 2019. Dvorani, pas shkarkimi te tij, i ka derguar sot nje leter zyrtare zv.kryetares se KED, Vitore Tusha si dhe anetareve te ketij institucioni ku iu kerkon qe te pershpejtoje shqyrtimin e kandidaturave per Gjykaten Kushtetuese.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 23 Qershor 2020


Ardian Dvorani i fotografuar ne zyren e tij ne qershorin e 2019. Dvorani, pas shkarkimi te tij, i ka derguar sot nje leter zyrtare zv.kryetares se KED, Vitore Tusha si dhe anetareve te ketij institucioni ku iu kerkon qe te pershpejtoje shqyrtimin e kandidaturave per Gjykaten Kushtetuese.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 23 Qershor 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 8 of 8