English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


DEPUTETET PARA SEANCES PARLAMENTARE - Deputetet duke pire kafe ne kafenene e improvizuar para Kuvendit dhe duke mos mbajtur distance nga njeri tjetri per shkak te koronavirusit, perpara se te hynin ne seance parlamentare, ku u miratuan tre projektrezoluta, nder te cilet dhe ai per KLGJ si dhe u votuan kunder nje projektligj dhe dy dekrete te Presidentit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 25 Qershor 2020


Deputeti Nimet Musaj me maske ne fytyre duke hyre ne seance parlamentare, ku u miratuan tre projektrezoluta, nder te cilet dhe ai per KLGJ si dhe u votuan kunder nje projektligj dhe dy dekrete te Presidentit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 25 Qershor 2020


Deputetja Elda Hoti duke hyre ne seance parlamentare, ku u miratuan tre projektrezoluta, nder te cilet dhe ai per KLGJ si dhe u votuan kunder nje projektligj dhe dy dekrete te Presidentit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 25 Qershor 2020


Deputeti Selami Jenishehri duke vene masken para se te hyje ne seance parlamentare, ku u miratuan tre projektrezoluta, nder te cilet dhe ai per KLGJ si dhe u votuan kunder nje projektligj dhe dy dekrete te Presidentit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 25 Qershor 2020


Deputeti Selami Jenishehri duke vene masken para se te hyje ne seance parlamentare, ku u miratuan tre projektrezoluta, nder te cilet dhe ai per KLGJ si dhe u votuan kunder nje projektligj dhe dy dekrete te Presidentit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 25 Qershor 2020


Deputetet Artur Rroshi dhe Edlira Hyseni duke hyre ne seance parlamentare, ku u miratuan tre projektrezoluta, nder te cilet dhe ai per KLGJ si dhe u votuan kunder nje projektligj dhe dy dekrete te Presidentit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 25 Qershor 2020


Deputetet duke pire kafe ne kafenene e improvizuar para Kuvendit dhe duke mos mbajtur distance nga njeri tjetri per shkak te koronavirusit, perpara se te hynin ne seance parlamentare, ku u miratuan tre projektrezoluta, nder te cilet dhe ai per KLGJ si dhe u votuan kunder nje projektligj dhe dy dekrete te Presidentit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 25 Qershor 2020


Deputetet duke pire kafe ne kafenene e improvizuar para Kuvendit dhe duke mos mbajtur distance nga njeri tjetri per shkak te koronavirusit, perpara se te hynin ne seance parlamentare, ku u miratuan tre projektrezoluta, nder te cilet dhe ai per KLGJ si dhe u votuan kunder nje projektligj dhe dy dekrete te Presidentit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 25 Qershor 2020


Deputetet duke pire kafe ne kafenene e improvizuar para Kuvendit dhe duke mos mbajtur distance nga njeri tjetri per shkak te koronavirusit, perpara se te hynin ne seance parlamentare, ku u miratuan tre projektrezoluta, nder te cilet dhe ai per KLGJ si dhe u votuan kunder nje projektligj dhe dy dekrete te Presidentit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 25 Qershor 2020


Deputetja, Rudina Hajdari, duke folur ne telefon brenda makines se saj, para se te hyje ne nje senace parlamentare ku u miratuan tre projektrezoluta, nder te cilet dhe ai per KLGJ si dhe u votuan kunder nje projektligj dhe dy dekrete te Presidentit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 25 Qershor 2020


Deputetet Artur Rroshi dhe Edlira Hyseni duke hyre ne seance parlamentare, ku u miratuan tre projektrezoluta, nder te cilet dhe ai per KLGJ si dhe u votuan kunder nje projektligj dhe dy dekrete te Presidentit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 25 Qershor 2020


Deputeti Luan Harusha duke hyre ne seance parlamentare, ku u miratuan tre projektrezoluta, nder te cilet dhe ai per KLGJ si dhe u votuan kunder nje projektligj dhe dy dekrete te Presidentit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 25 Qershor 2020


Ministri per Rindertimin, Arben Ahmetaj, duke hyre ne seance parlamentare, ku u miratuan tre projektrezoluta, nder te cilet dhe ai per KLGJ si dhe u votuan kunder nje projektligj dhe dy dekrete te Presidentit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 25 Qershor 2020


Ministri per Rindertimin, Arben Ahmetaj, duke hyre ne seance parlamentare, ku u miratuan tre projektrezoluta, nder te cilet dhe ai per KLGJ si dhe u votuan kunder nje projektligj dhe dy dekrete te Presidentit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 25 Qershor 2020


Deputetet duke pire kafe ne kafenene e improvizuar para Kuvendit dhe duke mos mbajtur distance nga njeri tjetri per shkak te koronavirusit, perpara se te hynin ne seance parlamentare, ku u miratuan tre projektrezoluta, nder te cilet dhe ai per KLGJ si dhe u votuan kunder nje projektligj dhe dy dekrete te Presidentit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 25 Qershor 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 15 of 15