English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


HOMAZHE PER BESIM ZEKTHIN - Presidenti i Republikes, Ilir Meta duke bere homazhe ne Muzeun Historik Kombetar per ndarjen nga jeta te artistit te shquar, valltarit simbol te Ansamblit Shteteror te Kengeve dhe Valleve Popullore, Besim Zekthi, te vleresuar me dekoraten e larte “Nder i Kombit”.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 29 Qershor 2020


Fotografi e valltarit Besim Zekthi, e rrethuar me kurora me lule gjate homazheve ne Muzeun Historik Kombetar per ndarjen nga jeta te tij, cili eshte vleresuar me dekoraten e larte “Nder i Kombit”.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 29 Qershor 2020


Presidenti i Republikes, Ilir Meta duke bere homazhe ne Muzeun Historik Kombetar per ndarjen nga jeta te artistit te shquar, valltarit simbol te Ansamblit Shteteror te Kengeve dhe Valleve Popullore, Besim Zekthi, te vleresuar me dekoraten e larte “Nder i Kombit”.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 29 Qershor 2020


Presidenti i Republikes, Ilir Meta duke bere homazhe ne Muzeun Historik Kombetar per ndarjen nga jeta te artistit te shquar, valltarit simbol te Ansamblit Shteteror te Kengeve dhe Valleve Popullore, Besim Zekthi, te vleresuar me dekoraten e larte “Nder i Kombit”.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 29 Qershor 2020


Presidenti i Republikes, Ilir Meta gjate homazheve ne Muzeun Historik Kombetar per ndarjen nga jeta te artistit te shquar, valltarit simbol te Ansamblit Shteteror te Kengeve dhe Valleve Popullore, Besim Zekthi, te vleresuar me dekoraten e larte “Nder i Kombit”.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 29 Qershor 2020


Presidenti i Republikes, Ilir Meta duke folur per reporteret pas homazheve ne Muzeun Historik Kombetar per ndarjen nga jeta te artistit te shquar, valltarit simbol te Ansamblit Shteteror te Kengeve dhe Valleve Popullore, Besim Zekthi, te vleresuar me dekoraten e larte “Nder i Kombit”.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 29 Qershor 2020


Presidenti i Republikes, Ilir Meta duke folur per reporteret pas homazheve ne Muzeun Historik Kombetar per ndarjen nga jeta te artistit te shquar, valltarit simbol te Ansamblit Shteteror te Kengeve dhe Valleve Popullore, Besim Zekthi, te vleresuar me dekoraten e larte “Nder i Kombit”.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 29 Qershor 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7