English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RIVLERESIMI I HAMITAJ NE KPK - Gjyqtari prane Gjykates se Apelit Durres, Tritan Hamitaj, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Hamitaj po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 15 Shtator 2020


Gjyqtari prane Gjykates se Apelit Durres, Tritan Hamitaj, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Hamitaj po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 15 Shtator 2020


Trupa gjykuese, Genta Tafa (Bungo), Suela Zhegu, Lulzim Hamitaj, Gjyqtari prane Gjykates se Apelit Durres, Tritan Hamitaj, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Hamitaj po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 15 Shtator 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 3 of 3