English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


META NE KONFERENCE SHYPI - Presidenti, Ilir Meta, duke folur ne nje konference shtypi ku sulmoi kryeministrin Edi Rama per keqmenaxhim te pandemise, mungese transparence per vaksinat dhe bashkepunim me oligarket. Ai tha se mund te therrase serish popullin ne manifestim sikurse beri thirrje qe te mos preket vota me 25 prill.
Kategori: Presidenti
E Premte, 19 Shkurt 2021


Presidenti, Ilir Meta, duke folur ne nje konference shtypi ku sulmoi kryeministrin Edi Rama per keqmenaxhim te pandemise, mungese transparence per vaksinat dhe bashkepunim me oligarket. Ai tha se mund te therrase serish popullin ne manifestim sikurse beri thirrje qe te mos preket vota me 25 prill.
Kategori: Presidenti
E Premte, 19 Shkurt 2021


Presidenti, Ilir Meta, duke folur ne nje konference shtypi ku sulmoi kryeministrin Edi Rama per keqmenaxhim te pandemise, mungese transparence per vaksinat dhe bashkepunim me oligarket. Ai tha se mund te therrase serish popullin ne manifestim sikurse beri thirrje qe te mos preket vota me 25 prill.
Kategori: Presidenti
E Premte, 19 Shkurt 2021


Presidenti, Ilir Meta, duke folur ne nje konference shtypi ku sulmoi kryeministrin Edi Rama per keqmenaxhim te pandemise, mungese transparence per vaksinat dhe bashkepunim me oligarket. Ai tha se mund te therrase serish popullin ne manifestim sikurse beri thirrje qe te mos preket vota me 25 prill.
Kategori: Presidenti
E Premte, 19 Shkurt 2021


Presidenti, Ilir Meta, duke folur ne nje konference shtypi ku sulmoi kryeministrin Edi Rama per keqmenaxhim te pandemise, mungese transparence per vaksinat dhe bashkepunim me oligarket. Ai tha se mund te therrase serish popullin ne manifestim sikurse beri thirrje qe te mos preket vota me 25 prill.
Kategori: Presidenti
E Premte, 19 Shkurt 2021


Presidenti, Ilir Meta, duke folur ne nje konference shtypi ku sulmoi kryeministrin Edi Rama per keqmenaxhim te pandemise, mungese transparence per vaksinat dhe bashkepunim me oligarket. Ai tha se mund te therrase serish popullin ne manifestim sikurse beri thirrje qe te mos preket vota me 25 prill.
Kategori: Presidenti
E Premte, 19 Shkurt 2021


Presidenti, Ilir Meta, duke folur ne nje konference shtypi ku sulmoi kryeministrin Edi Rama per keqmenaxhim te pandemise, mungese transparence per vaksinat dhe bashkepunim me oligarket. Ai tha se mund te therrase serish popullin ne manifestim sikurse beri thirrje qe te mos preket vota me 25 prill.
Kategori: Presidenti
E Premte, 19 Shkurt 2021


Presidenti, Ilir Meta, duke folur ne nje konference shtypi ku sulmoi kryeministrin Edi Rama per keqmenaxhim te pandemise, mungese transparence per vaksinat dhe bashkepunim me oligarket. Ai tha se mund te therrase serish popullin ne manifestim sikurse beri thirrje qe te mos preket vota me 25 prill.
Kategori: Presidenti
E Premte, 19 Shkurt 2021


Presidenti, Ilir Meta, duke folur ne nje konference shtypi ku sulmoi kryeministrin Edi Rama per keqmenaxhim te pandemise, mungese transparence per vaksinat dhe bashkepunim me oligarket. Ai tha se mund te therrase serish popullin ne manifestim sikurse beri thirrje qe te mos preket vota me 25 prill.
Kategori: Presidenti
E Premte, 19 Shkurt 2021


Presidenti, Ilir Meta, duke folur ne nje konference shtypi ku sulmoi kryeministrin Edi Rama per keqmenaxhim te pandemise, mungese transparence per vaksinat dhe bashkepunim me oligarket. Ai tha se mund te therrase serish popullin ne manifestim sikurse beri thirrje qe te mos preket vota me 25 prill.
Kategori: Presidenti
E Premte, 19 Shkurt 2021


Presidenti, Ilir Meta, duke folur ne nje konference shtypi ku sulmoi kryeministrin Edi Rama per keqmenaxhim te pandemise, mungese transparence per vaksinat dhe bashkepunim me oligarket. Ai tha se mund te therrase serish popullin ne manifestim sikurse beri thirrje qe te mos preket vota me 25 prill.
Kategori: Presidenti
E Premte, 19 Shkurt 2021


Presidenti, Ilir Meta, duke folur ne nje konference shtypi ku sulmoi kryeministrin Edi Rama per keqmenaxhim te pandemise, mungese transparence per vaksinat dhe bashkepunim me oligarket. Ai tha se mund te therrase serish popullin ne manifestim sikurse beri thirrje qe te mos preket vota me 25 prill.
Kategori: Presidenti
E Premte, 19 Shkurt 2021


Presidenti, Ilir Meta, duke folur ne nje konference shtypi ku sulmoi kryeministrin Edi Rama per keqmenaxhim te pandemise, mungese transparence per vaksinat dhe bashkepunim me oligarket. Ai tha se mund te therrase serish popullin ne manifestim sikurse beri thirrje qe te mos preket vota me 25 prill.
Kategori: Presidenti
E Premte, 19 Shkurt 2021


Presidenti, Ilir Meta, duke folur ne nje konference shtypi ku sulmoi kryeministrin Edi Rama per keqmenaxhim te pandemise, mungese transparence per vaksinat dhe bashkepunim me oligarket. Ai tha se mund te therrase serish popullin ne manifestim sikurse beri thirrje qe te mos preket vota me 25 prill.
Kategori: Presidenti
E Premte, 19 Shkurt 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 14 of 14