English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


JOHANSSON TAKIME NE TIRANE - Komisionerja Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson, duke dale nga nje takim me Presidentin Ilir Meta ne Tirane. Johansson ndodhet per nje vizite zyrtare nje ditore ne Shqiperi, ku do te takoje perfaqesuesit politike ne vend.
Kategori: Presidenti
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Komisionerja Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson gjate nje deklarate te perbashket per mediat me Kryenegociatorin e Shqiperise me Bashkimin Europian, Zef Mazi ne Tirane. Johansson ndodhet per nje vizite zyrtare nje ditore ne Shqiperi, ku do te takoje perfaqesuesit politike ne vend.
Kategori: Te huaj
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Kryenegociatori i Shqiperise me Bashkimin Europian, Zef Mazi, duke folur gjate nje deklarate te perbashket per mediat me Komisioneren Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson ne Tirane. Johansson ndodhet per nje vizite zyrtare nje ditore ne Shqiperi, ku do te takoje perfaqesuesit politike ne vend.
Kategori: Qeveri
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Komisionerja Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson gjate nje deklarate te perbashket per mediat me Kryenegociatorin e Shqiperise me Bashkimin Europian, Zef Mazi ne Tirane. Johansson ndodhet per nje vizite zyrtare nje ditore ne Shqiperi, ku do te takoje perfaqesuesit politike ne vend.
Kategori: Te huaj
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Kryenegociatori i Shqiperise me Bashkimin Europian, Zef Mazi, duke folur gjate nje deklarate te perbashket per mediat me Komisioneren Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson ne Tirane. Johansson ndodhet per nje vizite zyrtare nje ditore ne Shqiperi, ku do te takoje perfaqesuesit politike ne vend.
Kategori: Qeveri
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Kryenegociatori i Shqiperise me Bashkimin Europian, Zef Mazi, duke folur gjate nje deklarate te perbashket per mediat me Komisioneren Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson ne Tirane. Johansson ndodhet per nje vizite zyrtare nje ditore ne Shqiperi, ku do te takoje perfaqesuesit politike ne vend.
Kategori: Qeveri
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Komisionerja Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson, duke folur gjate nje deklarate te perbashket per mediat me Kryenegociatorin e Shqiperise me Bashkimin Europian, Zef Mazi ne Tirane. Johansson ndodhet per nje vizite zyrtare nje ditore ne Shqiperi, ku do te takoje perfaqesuesit politike ne vend.
Kategori: Te huaj
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Komisionerja Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson, duke folur gjate nje deklarate te perbashket per mediat me Kryenegociatorin e Shqiperise me Bashkimin Europian, Zef Mazi ne Tirane. Johansson ndodhet per nje vizite zyrtare nje ditore ne Shqiperi, ku do te takoje perfaqesuesit politike ne vend.
Kategori: Te huaj
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Komisionerja Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson, duke folur gjate nje deklarate te perbashket per mediat me Kryenegociatorin e Shqiperise me Bashkimin Europian, Zef Mazi ne Tirane. Johansson ndodhet per nje vizite zyrtare nje ditore ne Shqiperi, ku do te takoje perfaqesuesit politike ne vend.
Kategori: Te huaj
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Komisionerja Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson, duke folur gjate nje deklarate te perbashket per mediat me Kryenegociatorin e Shqiperise me Bashkimin Europian, Zef Mazi ne Tirane. Johansson ndodhet per nje vizite zyrtare nje ditore ne Shqiperi, ku do te takoje perfaqesuesit politike ne vend.
Kategori: Te huaj
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Komisionerja Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson, duke folur gjate nje deklarate te perbashket per mediat me Kryenegociatorin e Shqiperise me Bashkimin Europian, Zef Mazi ne Tirane. Johansson ndodhet per nje vizite zyrtare nje ditore ne Shqiperi, ku do te takoje perfaqesuesit politike ne vend.
Kategori: Te huaj
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Komisionerja Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson, duke folur gjate nje deklarate te perbashket per mediat me Kryenegociatorin e Shqiperise me Bashkimin Europian, Zef Mazi ne Tirane. Johansson ndodhet per nje vizite zyrtare nje ditore ne Shqiperi, ku do te takoje perfaqesuesit politike ne vend.
Kategori: Te huaj
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Komisionerja Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson, duke folur gjate nje deklarate te perbashket per mediat me Kryenegociatorin e Shqiperise me Bashkimin Europian, Zef Mazi ne Tirane. Johansson ndodhet per nje vizite zyrtare nje ditore ne Shqiperi, ku do te takoje perfaqesuesit politike ne vend.
Kategori: Te huaj
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Komisionerja Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson, duke folur gjate nje deklarate te perbashket per mediat me Kryenegociatorin e Shqiperise me Bashkimin Europian, Zef Mazi ne Tirane. Johansson ndodhet per nje vizite zyrtare nje ditore ne Shqiperi, ku do te takoje perfaqesuesit politike ne vend.
Kategori: Te huaj
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Komisionerja Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson gjate nje takim me Presidentin Ilir Meta ne Tirane. Johansson ndodhet per nje vizite zyrtare nje ditore ne Shqiperi, ku do te takoje perfaqesuesit politike ne vend.
Kategori: Presidenti
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Komisionerja Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson gjate nje takim me Presidentin Ilir Meta ne Tirane. Johansson ndodhet per nje vizite zyrtare nje ditore ne Shqiperi, ku do te takoje perfaqesuesit politike ne vend.
Kategori: Presidenti
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Komisionerja Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson gjate nje takim me Presidentin Ilir Meta ne Tirane. Johansson ndodhet per nje vizite zyrtare nje ditore ne Shqiperi, ku do te takoje perfaqesuesit politike ne vend.
Kategori: Presidenti
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Komisionerja Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson gjate nje takim me Presidentin Ilir Meta ne Tirane. Johansson ndodhet per nje vizite zyrtare nje ditore ne Shqiperi, ku do te takoje perfaqesuesit politike ne vend.
Kategori: Presidenti
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Komisionerja Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson, duke dale nga nje takim me Presidentin Ilir Meta ne Tirane. Johansson ndodhet per nje vizite zyrtare nje ditore ne Shqiperi, ku do te takoje perfaqesuesit politike ne vend.
Kategori: Presidenti
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Komisionerja Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson dhe kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, duke hyre ne nje takim me Kryetarin e PD Lulzim Basha ne Tirane. Johansson ndodhet per nje vizite zyrtare nje ditore ne Shqiperi, ku do te takoje perfaqesuesit politike ne vend.
Kategori: Te huaj
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Komisionerja Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson dhe kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, duke hyre ne nje takim me Kryetarin e PD Lulzim Basha ne Tirane. Johansson ndodhet per nje vizite zyrtare nje ditore ne Shqiperi, ku do te takoje perfaqesuesit politike ne vend.
Kategori: Te huaj
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Komisionerja Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson dhe kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, duke pritur te takohen me Kryetarin e PD Lulzim Basha ne Tirane. Johansson ndodhet per nje vizite zyrtare nje ditore ne Shqiperi, ku do te takoje perfaqesuesit politike ne vend.
Kategori: Te huaj
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Komisionerja Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson dhe kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, duke pritur te takohen me Kryetarin e PD Lulzim Basha ne Tirane. Johansson ndodhet per nje vizite zyrtare nje ditore ne Shqiperi, ku do te takoje perfaqesuesit politike ne vend.
Kategori: Te huaj
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Komisionerja Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson, gjate nje takimi me Kryetarin e PD Lulzim Basha ne Tirane. Johansson ndodhet per nje vizite zyrtare nje ditore ne Shqiperi, ku do te takoje perfaqesuesit politike ne vend.
Kategori: PD
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Komisionerja Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson, gjate nje takimi me Kryetarin e PD Lulzim Basha ne Tirane. Johansson ndodhet per nje vizite zyrtare nje ditore ne Shqiperi, ku do te takoje perfaqesuesit politike ne vend.
Kategori: PD
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Komisionerja Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson dhe kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, gjate nje takimi me Kryetarin e PD Lulzim Basha ne Tirane. Johansson ndodhet per nje vizite zyrtare nje ditore ne Shqiperi, ku do te takoje perfaqesuesit politike ne vend.
Kategori: PD
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Komisionerja Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson dhe kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, gjate nje takimi me Kryetarin e PD Lulzim Basha ne Tirane. Johansson ndodhet per nje vizite zyrtare nje ditore ne Shqiperi, ku do te takoje perfaqesuesit politike ne vend.
Kategori: PD
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Komisionerja Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson, gjate nje takimi me Kryetarin e PD Lulzim Basha ne Tirane. Johansson ndodhet per nje vizite zyrtare nje ditore ne Shqiperi, ku do te takoje perfaqesuesit politike ne vend.
Kategori: PD
E Shtune, 20 Shkurt 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 28 of 28