English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RIVLERESIMI I MARA NE KJV - Drejtori i Drejtorise Vendore te Policise, Korce, Ferdinand Mara, ne nje seance te Komisionit te Jashtem te Vleresimit, KJV, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Mara po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar ne polici, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Polici
E Hene, 22 Shkurt 2021


Drejtori i Drejtorise Vendore te Policise, Korce, Ferdinand Mara, ne nje seance te Komisionit te Jashtem te Vleresimit, KJV, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Mara po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar ne polici, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Polici
E Hene, 22 Shkurt 2021


Drejtori i Drejtorise Vendore te Policise, Korce, Ferdinand Mara, ne nje seance te Komisionit te Jashtem te Vleresimit, KJV, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Mara po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar ne polici, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Polici
E Hene, 22 Shkurt 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 3 of 3