English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


SPITALI COVID 1 - Punetore duke rregulluar nje barrele prane nje ambulance ne Sherbimin Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, i cili eshte kthyer ne karantine, dhe ka marre emrin Spitali COVID 1. Numri i infektimeve te reja me Covid 19 ne Shqiperi ka disa dite qe po tregon trend ules.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Merkure, 31 Mars 2021


Ambulanca prane Sherbimit Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, i cili eshte kthyer ne karantine, dhe ka marre emrin Spitali COVID 1. Numri i infektimeve te reja me Covid 19 ne Shqiperi ka disa dite qe po tregon trend ules.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Merkure, 31 Mars 2021


Ambulanca prane Sherbimit Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, i cili eshte kthyer ne karantine, dhe ka marre emrin Spitali COVID 1. Numri i infektimeve te reja me Covid 19 ne Shqiperi ka disa dite qe po tregon trend ules.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Merkure, 31 Mars 2021


Punetore duke rregulluar nje barrele prane nje ambulance ne Sherbimin Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, i cili eshte kthyer ne karantine, dhe ka marre emrin Spitali COVID 1. Numri i infektimeve te reja me Covid 19 ne Shqiperi ka disa dite qe po tregon trend ules.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Merkure, 31 Mars 2021


Punetore duke rregulluar nje barrele prane nje ambulance ne Sherbimin Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, i cili eshte kthyer ne karantine, dhe ka marre emrin Spitali COVID 1. Numri i infektimeve te reja me Covid 19 ne Shqiperi ka disa dite qe po tregon trend ules.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Merkure, 31 Mars 2021


Punetore duke rregulluar nje barrele prane nje ambulance ne Sherbimin Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, i cili eshte kthyer ne karantine, dhe ka marre emrin Spitali COVID 1. Numri i infektimeve te reja me Covid 19 ne Shqiperi ka disa dite qe po tregon trend ules.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Merkure, 31 Mars 2021


Forca policie prane Sherbimit Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, i cili eshte kthyer ne karantine, dhe ka marre emrin Spitali COVID 1. Numri i infektimeve te reja me Covid 19 ne Shqiperi ka disa dite qe po tregon trend ules.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Merkure, 31 Mars 2021


Ambulanca prane Sherbimit Infektiv ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, i cili eshte kthyer ne karantine, dhe ka marre emrin Spitali COVID 1. Numri i infektimeve te reja me Covid 19 ne Shqiperi ka disa dite qe po tregon trend ules.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Merkure, 31 Mars 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 8 of 8