English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KADILLI NE KONFERENCE SHTYPI - Kandidati per kryetar i PD, Fatbardh Kadilli, duke folur ne nje konference shtypi, ku ka pranuar rezultatin, dhe i cilesoi zgjedhjet e 13 qershorit me keq se ato parlamentare por deklaroi se do te vijoje te qendroje ne partine demokratike.
Kategori: PD
E Hene, 14 Qershor 2021


Kandidati per kryetar i PD, Fatbardh Kadilli, duke folur ne nje konference shtypi, ku ka pranuar rezultatin, dhe i cilesoi zgjedhjet e 13 qershorit me keq se ato parlamentare por deklaroi se do te vijoje te qendroje ne partine demokratike.
Kategori: PD
E Hene, 14 Qershor 2021


Kandidati per kryetar i PD, Fatbardh Kadilli, duke folur ne nje konference shtypi, ku ka pranuar rezultatin, dhe i cilesoi zgjedhjet e 13 qershorit me keq se ato parlamentare por deklaroi se do te vijoje te qendroje ne partine demokratike.
Kategori: PD
E Hene, 14 Qershor 2021


Kandidati per kryetar i PD, Fatbardh Kadilli, duke folur ne nje konference shtypi, ku ka pranuar rezultatin, dhe i cilesoi zgjedhjet e 13 qershorit me keq se ato parlamentare por deklaroi se do te vijoje te qendroje ne partine demokratike.
Kategori: PD
E Hene, 14 Qershor 2021


Kandidati per kryetar i PD, Fatbardh Kadilli, duke folur ne nje konference shtypi, ku ka pranuar rezultatin, dhe i cilesoi zgjedhjet e 13 qershorit me keq se ato parlamentare por deklaroi se do te vijoje te qendroje ne partine demokratike.
Kategori: PD
E Hene, 14 Qershor 2021


Kandidati per kryetar i PD, Fatbardh Kadilli, duke folur ne nje konference shtypi, ku ka pranuar rezultatin, dhe i cilesoi zgjedhjet e 13 qershorit me keq se ato parlamentare por deklaroi se do te vijoje te qendroje ne partine demokratike.
Kategori: PD
E Hene, 14 Qershor 2021


Kandidati per kryetar i PD, Fatbardh Kadilli, duke folur ne nje konference shtypi, ku ka pranuar rezultatin, dhe i cilesoi zgjedhjet e 13 qershorit me keq se ato parlamentare por deklaroi se do te vijoje te qendroje ne partine demokratike.
Kategori: PD
E Hene, 14 Qershor 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7