English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RIVLERESIMI I DALIPAJ NE KPK - Prokurori ne Prokurorine prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Tropoje, Agim Dalipaj, duke hyre ne nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur seancen degjimore me te. Dalipaj po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 15 Qershor 2021


Prokurori ne Prokurorine prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Tropoje, Agim Dalipaj, duke hyre ne nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur seancen degjimore me te. Dalipaj po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 15 Qershor 2021


Prokurori ne Prokurorine prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Tropoje, Agim Dalipaj, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur seancen degjimore me te. Dalipaj po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 15 Qershor 2021


Prokurori ne Prokurorine prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Tropoje, Agim Dalipaj, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur seancen degjimore me te. Dalipaj po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 15 Qershor 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4