English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


DALIPAJ NUK KALON VETTING - Prokurori ne Prokurorine prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Tropoje, Agim Dalipaj, duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Dalipaj u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 17 Qershor 2021


Prokurori ne Prokurorine prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Tropoje, Agim Dalipaj, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Dalipaj u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 17 Qershor 2021


Prokurori ne Prokurorine prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Tropoje, Agim Dalipaj, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Dalipaj u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 17 Qershor 2021


Prokurori ne Prokurorine prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Tropoje, Agim Dalipaj, duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Dalipaj u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 17 Qershor 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4