English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PERFUNDON KESHILLI STATUTOR - Anetari i Komisionit te Perhershem Statutor, Enno Bozdo, duke folur per reporteret pas nje mbledhjeje te Komisionit te Perhershem Statutor, i cili ka miratuar propozimet e Kryetarit Lulzim Basha, per disa ndryshimet ne statutin e PD, qe synojne demokratizimin dhe forcimin e metejshëm te partise demokratike.
Kategori: PD
E Merkure, 14 Korrik 2021


Anetaret e Komisionit te Perhershem Statutor, Enno Bozdo, Belind Kellici, Jorida Tabaku, pas nje mbledhjeje te Komisionit te Perhershem Statutor, i cili ka miratuar propozimet e Kryetarit Lulzim Basha, per disa ndryshimet ne statutin e PD, qe synojne demokratizimin dhe forcimin e metejshëm te partise demokratike.
Kategori: PD
E Merkure, 14 Korrik 2021


Anetari i Komisionit te Perhershem Statutor, Enno Bozdo, duke folur per reporteret pas nje mbledhjeje te Komisionit te Perhershem Statutor, i cili ka miratuar propozimet e Kryetarit Lulzim Basha, per disa ndryshimet ne statutin e PD, qe synojne demokratizimin dhe forcimin e metejshëm te partise demokratike.
Kategori: PD
E Merkure, 14 Korrik 2021


Anetari i Komisionit te Perhershem Statutor, Enno Bozdo, duke folur per reporteret pas nje mbledhjeje te Komisionit te Perhershem Statutor, i cili ka miratuar propozimet e Kryetarit Lulzim Basha, per disa ndryshimet ne statutin e PD, qe synojne demokratizimin dhe forcimin e metejshëm te partise demokratike.
Kategori: PD
E Merkure, 14 Korrik 2021


Anetari i Komisionit te Perhershem Statutor, Enno Bozdo, duke folur per reporteret pas nje mbledhjeje te Komisionit te Perhershem Statutor, i cili ka miratuar propozimet e Kryetarit Lulzim Basha, per disa ndryshimet ne statutin e PD, qe synojne demokratizimin dhe forcimin e metejshëm te partise demokratike.
Kategori: PD
E Merkure, 14 Korrik 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5