English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


JATA KALON VETTING - Prokurori prane Prokurorise se Rrethit Gjyqesor Tirane, Isa Jata, duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ne vendimin e dhene e ka cilesuar ate si figure te paster ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut. Jata kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 15 Korrik 2021


Prokurori prane Prokurorise se Rrethit Gjyqesor Tirane, Isa Jata, duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ne vendimin e dhene e ka cilesuar ate si figure te paster ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut. Jata kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 15 Korrik 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 2 of 2