English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PREZANTOHET TRAJNERI I RI I KUKESIT - Drejtori teknik i ekipit te Kukesit, Pero Pejic dhe trajneri i ri i Kukesit, italiani, Diego Longo, duke folur gjate ceremonise zyrtare te prezantimit te tij si pjese e skuadres. Diego Longo zevendeson Mirel Josen qe u largua ne fund te sezonit te kaluar.
Kategori: Sport
E Premte, 16 Korrik 2021


Drejtori teknik i ekipit te Kukesit, Pero Pejic dhe trajneri i ri i Kukesit, italiani, Diego Longo, duke folur gjate ceremonise zyrtare te prezantimit te tij si pjese e skuadres. Diego Longo zevendeson Mirel Josen qe u largua ne fund te sezonit te kaluar.
Kategori: Sport
E Premte, 16 Korrik 2021


Trajneri i ri i Kukesit, italiani, Diego Longo, duke folur gjate ceremonise zyrtare te prezantimit te tij si pjese e skuadres. Diego Longo zevendeson Mirel Josen qe u largua ne fund te sezonit te kaluar.
Kategori: Sport
E Premte, 16 Korrik 2021


Drejtori teknik i ekipit te Kukesit, Pero Pejic duke folur gjate ceremonise zyrtare te prezantimit te trajnerit te ri te Kukesit, italianit, Diego Longo.
Kategori: Sport
E Premte, 16 Korrik 2021


Drejtori teknik i ekipit te Kukesit, Pero Pejic duke folur gjate ceremonise zyrtare te prezantimit te trajnerit te ri te Kukesit, italianit, Diego Longo.
Kategori: Sport
E Premte, 16 Korrik 2021


Drejtori teknik i ekipit te Kukesit, Pero Pejic duke folur gjate ceremonise zyrtare te prezantimit te trajnerit te ri te Kukesit, italianit, Diego Longo.
Kategori: Sport
E Premte, 16 Korrik 2021


Trajneri i ri i Kukesit, italiani, Diego Longo, duke folur gjate ceremonise zyrtare te prezantimit te tij si pjese e skuadres. Diego Longo zevendeson Mirel Josen qe u largua ne fund te sezonit te kaluar.
Kategori: Sport
E Premte, 16 Korrik 2021


Trajneri i ri i Kukesit, italiani, Diego Longo, duke folur gjate ceremonise zyrtare te prezantimit te tij si pjese e skuadres. Diego Longo zevendeson Mirel Josen qe u largua ne fund te sezonit te kaluar.
Kategori: Sport
E Premte, 16 Korrik 2021


Trajneri i ri i Kukesit, italiani, Diego Longo, duke folur gjate ceremonise zyrtare te prezantimit te tij si pjese e skuadres. Diego Longo zevendeson Mirel Josen qe u largua ne fund te sezonit te kaluar.
Kategori: Sport
E Premte, 16 Korrik 2021


Drejtori teknik i ekipit te Kukesit, Pero Pejic dhe trajneri i ri i Kukesit, italiani, Diego Longo, duke folur gjate ceremonise zyrtare te prezantimit te tij si pjese e skuadres. Diego Longo zevendeson Mirel Josen qe u largua ne fund te sezonit te kaluar.
Kategori: Sport
E Premte, 16 Korrik 2021


Trajneri i ri i Kukesit, italiani, Diego Longo, duke folur gjate ceremonise zyrtare te prezantimit te tij si pjese e skuadres. Diego Longo zevendeson Mirel Josen qe u largua ne fund te sezonit te kaluar.
Kategori: Sport
E Premte, 16 Korrik 2021


Trajneri i ri i Kukesit, italiani, Diego Longo, duke folur gjate ceremonise zyrtare te prezantimit te tij si pjese e skuadres. Diego Longo zevendeson Mirel Josen qe u largua ne fund te sezonit te kaluar.
Kategori: Sport
E Premte, 16 Korrik 2021


Drejtori teknik i ekipit te Kukesit, Pero Pejic duke folur gjate ceremonise zyrtare te prezantimit te trajnerit te ri te Kukesit, italianit, Diego Longo.
Kategori: Sport
E Premte, 16 Korrik 2021


Drejtori teknik i ekipit te Kukesit, Pero Pejic dhe trajneri i ri i Kukesit, italiani, Diego Longo, duke pozuar pas ceremonise zyrtare te prezantimit te tij si pjese e skuadres. Diego Longo zevendeson Mirel Josen qe u largua ne fund te sezonit te kaluar.
Kategori: Sport
E Premte, 16 Korrik 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 14 of 14