English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MINISTRAT PAS MBLEDHJES SE QEVERISE - Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise Evis Kushi, duke folur per mediat ne hyrje te Kryeministrise pas nje mbledhjeje te qeverise, ku secili nga ministrat folen lidhur me vendimet e vendimet e miratuara.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021


Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise Evis Kushi, duke folur per mediat ne hyrje te Kryeministrise pas nje mbledhjeje te qeverise, ku secili nga ministrat folen lidhur me vendimet e vendimet e miratuara.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021


Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise Evis Kushi, duke folur per mediat ne hyrje te Kryeministrise pas nje mbledhjeje te qeverise, ku secili nga ministrat folen lidhur me vendimet e vendimet e miratuara.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021


Ministri i Brendshem, Bledi Cuci, duke folur per mediat ne hyrje te Kryeministrise pas nje mbledhjeje te qeverise, ku secili nga ministrat folen lidhur me vendimet e vendimet e miratuara.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021


Ministri i Brendshem, Bledi Cuci, duke folur per mediat ne hyrje te Kryeministrise pas nje mbledhjeje te qeverise, ku secili nga ministrat folen lidhur me vendimet e vendimet e miratuara.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021


Ministri i Brendshem, Bledi Cuci, duke folur per mediat ne hyrje te Kryeministrise pas nje mbledhjeje te qeverise, ku secili nga ministrat folen lidhur me vendimet e vendimet e miratuara.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Delina Ibrahimi, duke folur per mediat ne hyrje te Kryeministrise pas nje mbledhjeje te qeverise, ku secili nga ministrat folen lidhur me vendimet e vendimet e miratuara.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Delina Ibrahimi, duke folur per mediat ne hyrje te Kryeministrise pas nje mbledhjeje te qeverise, ku secili nga ministrat folen lidhur me vendimet e vendimet e miratuara.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Delina Ibrahimi, duke folur per mediat ne hyrje te Kryeministrise pas nje mbledhjeje te qeverise, ku secili nga ministrat folen lidhur me vendimet e vendimet e miratuara.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021


Ministrja e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Frida Krifca, duke folur per mediat ne hyrje te Kryeministrise pas nje mbledhjeje te qeverise, ku secili nga ministrat folen lidhur me vendimet e vendimet e miratuara.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021


Ministrja e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Frida Krifca, duke folur per mediat ne hyrje te Kryeministrise pas nje mbledhjeje te qeverise, ku secili nga ministrat folen lidhur me vendimet e vendimet e miratuara.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 11 of 11