English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


IBRAHIMI NE KONFERENCE SHTYPI - Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Delina Ibrahimi, duke folur ne nje konference shtypi, ku njoftoi se nga muaji mars do te fillojne kontrollet e thelluara per te gjitha bizneset qe nuk deklarojne pagat reale te punonjesve brenda 20 janarit.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Janar 2022


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Delina Ibrahimi, duke hyre ne nje konference shtypi, ku njoftoi se nga muaji mars do te fillojne kontrollet e thelluara per te gjitha bizneset qe nuk deklarojne pagat reale te punonjesve brenda 20 janarit.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Janar 2022


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Delina Ibrahimi, duke folur ne nje konference shtypi, ku njoftoi se nga muaji mars do te fillojne kontrollet e thelluara per te gjitha bizneset qe nuk deklarojne pagat reale te punonjesve brenda 20 janarit.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Janar 2022


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Delina Ibrahimi, duke folur ne nje konference shtypi, ku njoftoi se nga muaji mars do te fillojne kontrollet e thelluara per te gjitha bizneset qe nuk deklarojne pagat reale te punonjesve brenda 20 janarit.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Janar 2022


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Delina Ibrahimi, duke folur ne nje konference shtypi, ku njoftoi se nga muaji mars do te fillojne kontrollet e thelluara per te gjitha bizneset qe nuk deklarojne pagat reale te punonjesve brenda 20 janarit.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Janar 2022


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Delina Ibrahimi, duke folur ne nje konference shtypi, ku njoftoi se nga muaji mars do te fillojne kontrollet e thelluara per te gjitha bizneset qe nuk deklarojne pagat reale te punonjesve brenda 20 janarit.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Janar 2022


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Delina Ibrahimi, duke folur ne nje konference shtypi, ku njoftoi se nga muaji mars do te fillojne kontrollet e thelluara per te gjitha bizneset qe nuk deklarojne pagat reale te punonjesve brenda 20 janarit.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Janar 2022


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Delina Ibrahimi, duke folur ne nje konference shtypi, ku njoftoi se nga muaji mars do te fillojne kontrollet e thelluara per te gjitha bizneset qe nuk deklarojne pagat reale te punonjesve brenda 20 janarit.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Janar 2022


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Delina Ibrahimi, duke folur ne nje konference shtypi, ku njoftoi se nga muaji mars do te fillojne kontrollet e thelluara per te gjitha bizneset qe nuk deklarojne pagat reale te punonjesve brenda 20 janarit.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Janar 2022


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Delina Ibrahimi, duke folur ne nje konference shtypi, ku njoftoi se nga muaji mars do te fillojne kontrollet e thelluara per te gjitha bizneset qe nuk deklarojne pagat reale te punonjesve brenda 20 janarit.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Janar 2022


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Delina Ibrahimi, duke folur ne nje konference shtypi, ku njoftoi se nga muaji mars do te fillojne kontrollet e thelluara per te gjitha bizneset qe nuk deklarojne pagat reale te punonjesve brenda 20 janarit.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Janar 2022


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Delina Ibrahimi, duke folur ne nje konference shtypi, ku njoftoi se nga muaji mars do te fillojne kontrollet e thelluara per te gjitha bizneset qe nuk deklarojne pagat reale te punonjesve brenda 20 janarit.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Janar 2022


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Delina Ibrahimi, duke folur ne nje konference shtypi, ku njoftoi se nga muaji mars do te fillojne kontrollet e thelluara per te gjitha bizneset qe nuk deklarojne pagat reale te punonjesve brenda 20 janarit.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Janar 2022

Showing page 1 of 1. Records 1 to 13 of 13