English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


GAJDA NE KOMISIONIN E LIGJEVE - Komisioneri per Mbrojtjen nga Diskriminimi, Robert Gajda, duke folur gjate nje seance te komisioninit parlamentar per ceshtjet Ligjore, Administraten Publike dhe te Drejtat e Njeriut, ne nje raportim te veprimtarise se institucionit qe drejton përgjate vitit 2021.
Kategori: Qeveri
E Marte, 10 Maj 2022


Deputetja Ermonela Valikaj, duke folur gjate nje seance te komisioninit parlamentar per ceshtjet Ligjore, Administraten Publike dhe te Drejtat e Njeriut, ne nje raportim nga Komisioneri per Mbrojtjen nga Diskriminimi, Robert Gajda per institucionin qe drejton përgjate vitit 2021.
Kategori: Qeveri
E Marte, 10 Maj 2022


Komisioneri per Mbrojtjen nga Diskriminimi, Robert Gajda, duke folur gjate nje seance te komisioninit parlamentar per ceshtjet Ligjore, Administraten Publike dhe te Drejtat e Njeriut, ne nje raportim te veprimtarise se institucionit qe drejton përgjate vitit 2021.
Kategori: Qeveri
E Marte, 10 Maj 2022


Komisioneri per Mbrojtjen nga Diskriminimi, Robert Gajda, duke folur gjate nje seance te komisioninit parlamentar per ceshtjet Ligjore, Administraten Publike dhe te Drejtat e Njeriut, ne nje raportim te veprimtarise se institucionit qe drejton përgjate vitit 2021.
Kategori: Qeveri
E Marte, 10 Maj 2022


Komisioneri per Mbrojtjen nga Diskriminimi, Robert Gajda, duke folur gjate nje seance te komisioninit parlamentar per ceshtjet Ligjore, Administraten Publike dhe te Drejtat e Njeriut, ne nje raportim te veprimtarise se institucionit qe drejton përgjate vitit 2021.
Kategori: Qeveri
E Marte, 10 Maj 2022

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5