English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MBLIDHET KESHILLI KOMBETAR I INTEGRIMIT - Ministri i Brendshem, Bledar Cuci dhe deputetet Jorida Tabaku dhe Taulant Balla, gjate mbledhjes se Keshillit Kombetar te Integrimit Europian, ku eshte diskutuar mbi sfidat e Shqiperise per integrimin, vetingun dhe keshillat e KE per kete proces dhe legalizimin e kanabisit.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Maj 2022


Ministri i Brendshem, Bledar Cuci dhe deputeti Toni Gogu, duke folur gjate mbledhjes se Keshillit Kombetar te Integrimit Europian, ku eshte diskutuar mbi sfidat e Shqiperise per integrimin, vetingun dhe keshillat e KE per kete proces dhe legalizimin e kanabisit.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Maj 2022


Drejtori i Drejtorise se Parandalimit të Pastrimit të Parave, Elvis Koci, gjate mbledhjes se Keshillit Kombetar te Integrimit Europian, ku eshte diskutuar mbi sfidat e Shqiperise per integrimin, vetingun dhe keshillat e KE per kete proces dhe legalizimin e kanabisit.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Maj 2022


Deputetja Jorida Tabaku, duke folur gjate mbledhjes se Keshillit Kombetar te Integrimit Europian, ku eshte diskutuar mbi sfidat e Shqiperise per integrimin, vetingun dhe keshillat e KE per kete proces dhe legalizimin e kanabisit.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Maj 2022


Ministri i Brendshem, Bledar Cuci dhe deputetet Jorida Tabaku dhe Taulant Balla, gjate mbledhjes se Keshillit Kombetar te Integrimit Europian, ku eshte diskutuar mbi sfidat e Shqiperise per integrimin, vetingun dhe keshillat e KE per kete proces dhe legalizimin e kanabisit.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Maj 2022


Ministri i Brendshem, Bledar Cuci dhe deputetet Jorida Tabaku dhe Taulant Balla, gjate mbledhjes se Keshillit Kombetar te Integrimit Europian, ku eshte diskutuar mbi sfidat e Shqiperise per integrimin, vetingun dhe keshillat e KE per kete proces dhe legalizimin e kanabisit.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Maj 2022


Ministri i Brendshem, Bledar Cuci dhe deputetet Jorida Tabaku dhe Taulant Balla, gjate mbledhjes se Keshillit Kombetar te Integrimit Europian, ku eshte diskutuar mbi sfidat e Shqiperise per integrimin, vetingun dhe keshillat e KE per kete proces dhe legalizimin e kanabisit.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Maj 2022


Ministri i Brendshem, Bledar Cuci dhe deputetet Jorida Tabaku dhe Taulant Balla, gjate mbledhjes se Keshillit Kombetar te Integrimit Europian, ku eshte diskutuar mbi sfidat e Shqiperise per integrimin, vetingun dhe keshillat e KE per kete proces dhe legalizimin e kanabisit.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Maj 2022


Drejtori i Drejtorise se Parandalimit të Pastrimit të Parave, Elvis Koci, gjate mbledhjes se Keshillit Kombetar te Integrimit Europian, ku eshte diskutuar mbi sfidat e Shqiperise per integrimin, vetingun dhe keshillat e KE per kete proces dhe legalizimin e kanabisit.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Maj 2022


Kryetari i grupit parlamentar te PS, Taulant Balla, gjate mbledhjes se Keshillit Kombetar te Integrimit Europian, ku eshte diskutuar mbi sfidat e Shqiperise per integrimin, vetingun dhe keshillat e KE per kete proces dhe legalizimin e kanabisit.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Maj 2022


Kryetari i grupit parlamentar te PS, Taulant Balla, duke folur gjate mbledhjes se Keshillit Kombetar te Integrimit Europian, ku eshte diskutuar mbi sfidat e Shqiperise per integrimin, vetingun dhe keshillat e KE per kete proces dhe legalizimin e kanabisit.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Maj 2022


Drejtori i Drejtorise se Parandalimit të Pastrimit të Parave, Elvis Koci, gjate mbledhjes se Keshillit Kombetar te Integrimit Europian, ku eshte diskutuar mbi sfidat e Shqiperise per integrimin, vetingun dhe keshillat e KE per kete proces dhe legalizimin e kanabisit.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Maj 2022


Ministri i Brendshem, Bledar Cuci dhe deputetet Jorida Tabaku dhe Taulant Balla, gjate mbledhjes se Keshillit Kombetar te Integrimit Europian, ku eshte diskutuar mbi sfidat e Shqiperise per integrimin, vetingun dhe keshillat e KE per kete proces dhe legalizimin e kanabisit.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Maj 2022


Ministri i Brendshem, Bledar Cuci duke folur gjate mbledhjes se Keshillit Kombetar te Integrimit Europian, ku eshte diskutuar mbi sfidat e Shqiperise per integrimin, vetingun dhe keshillat e KE per kete proces dhe legalizimin e kanabisit.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Maj 2022


Deputetet Jorida Tabaku dhe Taulant Balla, gjate mbledhjes se Keshillit Kombetar te Integrimit Europian, ku eshte diskutuar mbi sfidat e Shqiperise per integrimin, vetingun dhe keshillat e KE per kete proces dhe legalizimin e kanabisit.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Maj 2022


Deputetet Jorida Tabaku dhe Taulant Balla, gjate mbledhjes se Keshillit Kombetar te Integrimit Europian, ku eshte diskutuar mbi sfidat e Shqiperise per integrimin, vetingun dhe keshillat e KE per kete proces dhe legalizimin e kanabisit.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Maj 2022


Ministri i Brendshem, Bledar Cuci dhe deputetet Jorida Tabaku dhe Taulant Balla, gjate mbledhjes se Keshillit Kombetar te Integrimit Europian, ku eshte diskutuar mbi sfidat e Shqiperise per integrimin, vetingun dhe keshillat e KE per kete proces dhe legalizimin e kanabisit.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Maj 2022


Kryetari i grupit parlamentar te PD, Enkelejd Alibeaj, gjate mbledhjes se Keshillit Kombetar te Integrimit Europian, ku eshte diskutuar mbi sfidat e Shqiperise per integrimin, vetingun dhe keshillat e KE per kete proces dhe legalizimin e kanabisit.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 11 Maj 2022

Showing page 1 of 1. Records 1 to 18 of 18