English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MANJA NE KOMISIONION E LIGJEVE - Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja, duke folur gjate nje seance degjimore te Komisionit per Ceshtjet Ligjore, Administraten Publike dhe te Drejtat e Njeriut, ku u diskutua lidhur me zbatimin e rekomandimeve te Keshillit te Ministrave kundrejt organit te Prokurorisë per vitin 2021 ne luften kunder kriminalitetit.
Kategori: Qeveri
E Premte, 13 Maj 2022


Kryetarja e Komisionit per Ceshtjet Ligjore, Administraten Publike dhe te Drejtat e Njeriut, duke folur gjate nje seance te ketij komisioni, ku u diskutua lidhur me zbatimin e rekomandimeve te Keshillit te Ministrave kundrejt organit te Prokurorisë per vitin 2021 ne luften kunder kriminalitetit.
Kategori: Qeveri
E Premte, 13 Maj 2022


Kryetarja e Komisionit per Ceshtjet Ligjore, Administraten Publike dhe te Drejtat e Njeriut, duke folur gjate nje seance te ketij komisioni, ku u diskutua lidhur me zbatimin e rekomandimeve te Keshillit te Ministrave kundrejt organit te Prokurorisë per vitin 2021 ne luften kunder kriminalitetit.
Kategori: Qeveri
E Premte, 13 Maj 2022


Kryetarja e Komisionit per Ceshtjet Ligjore, Administraten Publike dhe te Drejtat e Njeriut, duke folur gjate nje seance te ketij komisioni, ku u diskutua lidhur me zbatimin e rekomandimeve te Keshillit te Ministrave kundrejt organit te Prokurorisë per vitin 2021 ne luften kunder kriminalitetit.
Kategori: Qeveri
E Premte, 13 Maj 2022


Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja, duke folur gjate nje seance degjimore te Komisionit per Ceshtjet Ligjore, Administraten Publike dhe te Drejtat e Njeriut, ku u diskutua lidhur me zbatimin e rekomandimeve te Keshillit te Ministrave kundrejt organit te Prokurorisë per vitin 2021 ne luften kunder kriminalitetit.
Kategori: Qeveri
E Premte, 13 Maj 2022


Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja, duke folur gjate nje seance degjimore te Komisionit per Ceshtjet Ligjore, Administraten Publike dhe te Drejtat e Njeriut, ku u diskutua lidhur me zbatimin e rekomandimeve te Keshillit te Ministrave kundrejt organit te Prokurorisë per vitin 2021 ne luften kunder kriminalitetit.
Kategori: Qeveri
E Premte, 13 Maj 2022


Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja, duke folur gjate nje seance degjimore te Komisionit per Ceshtjet Ligjore, Administraten Publike dhe te Drejtat e Njeriut, ku u diskutua lidhur me zbatimin e rekomandimeve te Keshillit te Ministrave kundrejt organit te Prokurorisë per vitin 2021 ne luften kunder kriminalitetit.
Kategori: Qeveri
E Premte, 13 Maj 2022

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7