English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


SEANCE PER NDRYSHIMET NE QEVERI - Kryeministri Edi Rama dhe Zv/kryeministrja dhe ne te njejten kohe ministrja e infrastruktures dhe energjise, Belinda Balluku, gjate nje seance parlamentare ku jane votuar ndryshimet ne kabinet, ndersa Balluku ka zevendesuar Arben Ahmetajn. Rama gjithashtu shkarkoi kryenegociatorin Zef Mazi duke e zevendesuar ate me Majlinda Dhuken.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Zv/kryeministrja dhe ne te njejten kohe ministrja e infrastruktures dhe energjise, Belinda Balluku dhe ministrja per Evropen dhe Punet e Jashtme, Olta Xhacka gjate nje seance parlamentare ku jane votuar ndryshimet ne kabinet, ndersa Balluku ka zevendesuar Arben Ahmetajn. Rama gjithashtu shkarkoi kryenegociatorin Zef Mazi duke e zevendesuar ate me Majlinda Dhuken.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Zv/kryeministrja dhe ne te njejten kohe ministrja e infrastruktures dhe energjise, Belinda Balluku gjate nje seance parlamentare ku jane votuar ndryshimet ne kabinet, ndersa Balluku ka zevendesuar Arben Ahmetajn. Rama gjithashtu shkarkoi kryenegociatorin Zef Mazi duke e zevendesuar ate me Majlinda Dhuken.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kryeministri Edi Rama dhe ministrja e Shtetit per Marredheniet me Parlamentin, Elisa Spiropali gjate nje seance parlamentare ku jane votuar ndryshimet ne kabinet, ndersa Balluku ka zevendesuar Arben Ahmetajn. Rama gjithashtu shkarkoi kryenegociatorin Zef Mazi duke e zevendesuar ate me Majlinda Dhuken.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kryetarja e Parlamentit, Lindita Nikolla, ministrja e Shtetit per Marredheniet me Parlamentin, Elisa Spiropali Kryeministri Edi Rama dhe Zv/kryeministrja dhe ne te njejten kohe ministrja e infrastruktures dhe energjise, Belinda Balluku, gjate nje seance parlamentare ku jane votuar ndryshimet ne kabinet, ndersa Balluku ka zevendesuar Arben Ahmetajn. Rama gjithashtu shkarkoi kryenegociatorin Zef Mazi duke e zevendesuar ate me Majlinda Dhuken.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kryeministri Edi Rama dhe ministrja e Shtetit per Marredheniet me Parlamentin, Elisa Spiropali, dhe kreu i grupit parlamentar te PD, Enkelejd Alibeaj gjate nje seance parlamentare ku jane votuar ndryshimet ne kabinet, ndersa Balluku ka zevendesuar Arben Ahmetajn. Rama gjithashtu shkarkoi kryenegociatorin Zef Mazi duke e zevendesuar ate me Majlinda Dhuken.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kryetarja e Parlamentit, Lindita Nikolla, Kryeministri Edi Rama dhe Zv/kryeministrja dhe ne te njejten kohe ministrja e infrastruktures dhe energjise, Belinda Balluku, gjate nje seance parlamentare ku jane votuar ndryshimet ne kabinet, ndersa Balluku ka zevendesuar Arben Ahmetajn. Rama gjithashtu shkarkoi kryenegociatorin Zef Mazi duke e zevendesuar ate me Majlinda Dhuken.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Ish Zv/kryeministri Arben Ahmetaj gjate nje seance parlamentare ku jane votuar ndryshimet ne kabinet, ndersa Balluku ka zevendesuar Arben Ahmetajn. Rama gjithashtu shkarkoi kryenegociatorin Zef Mazi duke e zevendesuar ate me Majlinda Dhuken.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Ish Kryeministri Sali Berisha gjate nje seance parlamentare ku jane votuar ndryshimet ne kabinet, ndersa Balluku ka zevendesuar Arben Ahmetajn. Rama gjithashtu shkarkoi kryenegociatorin Zef Mazi duke e zevendesuar ate me Majlinda Dhuken.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kreynegociatorja e re per integrimin e Shqiperise ne BE, Majlinda Dhuka gjate nje seance parlamentare, ku u votua per ndryshimet ne kabinet, ndersa Arben Ahmetaj u shkarkua si zv/kryeministri dhe u zevendesua nga Belinda Balluku.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kryeministri Edi Rama dhe Zv/kryeministrja dhe ne te njejten kohe ministrja e infrastruktures dhe energjise, Belinda Balluku, gjate nje seance parlamentare ku jane votuar ndryshimet ne kabinet, ndersa Balluku ka zevendesuar Arben Ahmetajn. Rama gjithashtu shkarkoi kryenegociatorin Zef Mazi duke e zevendesuar ate me Majlinda Dhuken.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kryetarja e Parlamentit, Lindita Nikolla, Kryeministri Edi Rama dhe Zv/kryeministrja dhe ne te njejten kohe ministrja e infrastruktures dhe energjise, Belinda Balluku, gjate nje seance parlamentare ku jane votuar ndryshimet ne kabinet, ndersa Balluku ka zevendesuar Arben Ahmetajn. Rama gjithashtu shkarkoi kryenegociatorin Zef Mazi duke e zevendesuar ate me Majlinda Dhuken.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kryetarja e Parlamentit, Lindita Nikolla, Kryeministri Edi Rama dhe Zv/kryeministrja dhe ne te njejten kohe ministrja e infrastruktures dhe energjise, Belinda Balluku, gjate nje seance parlamentare ku jane votuar ndryshimet ne kabinet, ndersa Balluku ka zevendesuar Arben Ahmetajn. Rama gjithashtu shkarkoi kryenegociatorin Zef Mazi duke e zevendesuar ate me Majlinda Dhuken.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Ish Zv/kryeministri Arben Ahmetaj gjate nje seance parlamentare ku jane votuar ndryshimet ne kabinet, ndersa Balluku ka zevendesuar Arben Ahmetajn. Rama gjithashtu shkarkoi kryenegociatorin Zef Mazi duke e zevendesuar ate me Majlinda Dhuken.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kryetarja e Parlamentit, Lindita Nikolla, Kryeministri Edi Rama dhe Zv/kryeministrja dhe ne te njejten kohe ministrja e infrastruktures dhe energjise, Belinda Balluku, gjate nje seance parlamentare ku jane votuar ndryshimet ne kabinet, ndersa Balluku ka zevendesuar Arben Ahmetajn. Rama gjithashtu shkarkoi kryenegociatorin Zef Mazi duke e zevendesuar ate me Majlinda Dhuken.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kryeministri Edi Rama dhe Zv/kryeministrja dhe ne te njejten kohe ministrja e infrastruktures dhe energjise, Belinda Balluku, gjate nje seance parlamentare ku jane votuar ndryshimet ne kabinet, ndersa Balluku ka zevendesuar Arben Ahmetajn. Rama gjithashtu shkarkoi kryenegociatorin Zef Mazi duke e zevendesuar ate me Majlinda Dhuken.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kryetarja e Parlamentit, Lindita Nikolla, Kryeministri Edi Rama dhe Zv/kryeministrja dhe ne te njejten kohe ministrja e infrastruktures dhe energjise, Belinda Balluku, gjate nje seance parlamentare ku jane votuar ndryshimet ne kabinet, ndersa Balluku ka zevendesuar Arben Ahmetajn. Rama gjithashtu shkarkoi kryenegociatorin Zef Mazi duke e zevendesuar ate me Majlinda Dhuken.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kryeministri Edi Rama dhe ministrja e Shtetit per Marredheniet me Parlamentin, Elisa Spiropali, dhe kreu i grupit parlamentar te PS, Taulant Balla gjate nje seance parlamentare ku jane votuar ndryshimet ne kabinet, ndersa Balluku ka zevendesuar Arben Ahmetajn. Rama gjithashtu shkarkoi kryenegociatorin Zef Mazi duke e zevendesuar ate me Majlinda Dhuken.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kryetarja e Parlamentit, Lindita Nikolla, ministrja e Shtetit per Marredheniet me Parlamentin, Elisa Spiropali Kryeministri Edi Rama dhe Zv/kryeministrja dhe ne te njejten kohe ministrja e infrastruktures dhe energjise, Belinda Balluku, gjate nje seance parlamentare ku jane votuar ndryshimet ne kabinet, ndersa Balluku ka zevendesuar Arben Ahmetajn. Rama gjithashtu shkarkoi kryenegociatorin Zef Mazi duke e zevendesuar ate me Majlinda Dhuken.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kreu i grupit parlamentar te PS, Taulant Balla gjate nje seance parlamentare ku jane votuar ndryshimet ne kabinet, ndersa Balluku ka zevendesuar Arben Ahmetajn. Rama gjithashtu shkarkoi kryenegociatorin Zef Mazi duke e zevendesuar ate me Majlinda Dhuken.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Deputeti Petrit Vasili flet pas seances parlamentare ku u votua per ndryshimet ne kabinet, ndersa Arben Ahmetaj u shkarkua si zv/kryeministri dhe u zevendesua nga Belinda Balluku. Rama gjithashtu shkarkoi kryenegocitatorin per integrimin ne BE, Zef Mazi duke e zevendesuar ate me Majlinda Dhuken.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Deputeti Petrit Vasili flet pas seances parlamentare ku u votua per ndryshimet ne kabinet, ndersa Arben Ahmetaj u shkarkua si zv/kryeministri dhe u zevendesua nga Belinda Balluku. Rama gjithashtu shkarkoi kryenegocitatorin per integrimin ne BE, Zef Mazi duke e zevendesuar ate me Majlinda Dhuken.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Deputetet Monika Kryemadhi dhe Erisa Xhixho pas seances parlamentare ku u votua per ndryshimet ne kabinet, ndersa Arben Ahmetaj u shkarkua si zv/kryeministri dhe u zevendesua nga Belinda Balluku. Rama gjithashtu shkarkoi kryenegocitatorin per integrimin ne BE, Zef Mazi duke e zevendesuar ate me Majlinda Dhuken.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Ministrja Belinda Balluku urohet per pozicionin e ri si zv/kryeministre, pas votimeve ne seancen parlamentare, pas Kryeministri Edi Rama shkarkoi Arben Ahmetajn nga ky pozicion. Rama gjithashtu shkarkoi kryenegociatorin Zef Mazi duke e zevendesuar ate me Majlinda Dhuken.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Ministrja Belinda Balluku urohet per pozicionin e ri si zv/kryeministre, pas votimeve ne seancen parlamentare, pas Kryeministri Edi Rama shkarkoi Arben Ahmetajn nga ky pozicion. Rama gjithashtu shkarkoi kryenegociatorin Zef Mazi duke e zevendesuar ate me Majlinda Dhuken.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Ministrja Belinda Balluku urohet per pozicionin e ri si zv/kryeministre, pas votimeve ne seancen parlamentare, pas Kryeministri Edi Rama shkarkoi Arben Ahmetajn nga ky pozicion. Rama gjithashtu shkarkoi kryenegociatorin Zef Mazi duke e zevendesuar ate me Majlinda Dhuken.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Ministrja Belinda Balluku urohet per pozicionin e ri si zv/kryeministre, pas votimeve ne seancen parlamentare, pas Kryeministri Edi Rama shkarkoi Arben Ahmetajn nga ky pozicion. Rama gjithashtu shkarkoi kryenegociatorin Zef Mazi duke e zevendesuar ate me Majlinda Dhuken.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Ministri Bledar Cuci dhe deputete te mazhorances, pas seances parlamentare ku u votua per ndryshimet ne kabinet, ndersa Arben Ahmetaj u shkarkua si zv/kryeministri dhe u zevendesua nga Belinda Balluku. Rama gjithashtu shkarkoi kryenegocitatorin per integrimin ne BE, Zef Mazi duke e zevendesuar ate me Majlinda Dhuken.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Deputetja Jorida Tabaku flet pas seances parlamentare ku u votua per ndryshimet ne kabinet, ndersa Arben Ahmetaj u shkarkua si zv/kryeministri dhe u zevendesua nga Belinda Balluku. Rama gjithashtu shkarkoi kryenegocitatorin per integrimin ne BE, Zef Mazi duke e zevendesuar ate me Majlinda Dhuken.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Deputetja Ina Zhupa flet pas seances parlamentare ku u votua per ndryshimet ne kabinet, ndersa Arben Ahmetaj u shkarkua si zv/kryeministri dhe u zevendesua nga Belinda Balluku. Rama gjithashtu shkarkoi kryenegocitatorin per integrimin ne BE, Zef Mazi duke e zevendesuar ate me Majlinda Dhuken.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022

Showing page 1 of 2. Records 1 to 30 of 34